Jeg lukker!

Kære min læser!

Du har været trofast og givet mig venlige og kloge kommentarer. Eller du har måske læst loyalt med på sidelinjen uden at kommentere, og det er også fint. Jeg har nydt at se mine læsertal vokse, og nydt at skrive mine indlæg. Nogle har været meget personlige, fx dem om min skilsmisse. Andre har været skægge. Og de allerfleste litterære.

Men nu lukker og slukker jeg for bloggen. Og det er der flere grunde til.

Jeg har en del liv, der skal leves mere i den virkelige verden. Mine børn skal have mit nærvær, når jeg har dem. Mit freelanceliv skal holdes fast i hånden, fordi jeg elsker det så højt. Og mine veninder skal ses. Og jeg vil meget gerne skrive meget mere på min egen bog.

Jeg indgår stadig meget gerne bloggish-samarbejder eller litterære. Skriver gerne med på noget og anmelder. Men min egen blog skal have lov at runde af. Og jeg stryger den over håret og giver den et kærligt skub væk, for den er ikke sådan at slippe af med.

Vi skrives måske ved i en anden sammenhæng, kære læser, og indtil da: Ha det rigtig, rigtig godt. Det har jeg tænkt mig!

Kærligst Amritamrit maria pal

Reklamer

31 thoughts on “Jeg lukker!

 1. Jamen, så skal du have et varmt held og lykke og en tak for mange inspirerende indlæg med på din vej. Kh Henriette – én af dem, der har nydt at læse med, men som aldrig har kommenteret.

 2. Øv, altså. Big time øv. Synes jo du kan noget helt særligt, nemlig at kombinere dit litterære liv med det virkelige. Men når det er sagt, så er det virkelige jo det vigtigste. Og dér ved jeg jo vi vil blive med at bumpe ind i hinanden. Heldigvis.

 3. Kære Amrit

  Blev helt berørt af dette indlæg – og dét på trods af, at jeg ved, at du har gjort dig rigtigt mange overvejlser, før du tog beslutnigen, og derfor er overbevist om at beslutnigen er rigtig for dig.
  Derfor behøver det ikke være det for alle os andre!! 🙂
  Jeg har nydt at være med, glæder mig til din bog og ser frem til gode stunder i godt selskab skab skab ab ab…
  Mut
  Nis
  Ps. “Gode stunder”- til bunken med grimme udtryk!

 4. Øv!? Det var ikke sjovt at vågne til 😦
  Men jeg må jo også bare sige Pøj-pøj med virkeligheden uden for bloggen (den er nu vildt overvurderet, virkeligheden, men det vil du selv opdage, når du forlader den trygge blog)…

 5. Held og lykke. Det virker som om, at du foretager dig en række, velovervejede beslutninger i dit liv lige nu, Amrit. Det lyder soændende. Og jeg køber din bog – uanset hvad den handler om 🙂

 6. Kære Amrit.
  Øv,øv. Det har været inspirerende(tips til gode bøger, tak)tankevækkende og livsbekræftende, og ikke mindst har du sørget for et godt grin, når talen er faldet på “måmå”. Jeg kommer til at savne nyt fra hende. Men held og lykke med dine nye projekter kære Amrit, håber vi hører
  nyt.
  Kh Sanne

 7. Hver ting har sin plads til sin tid….
  Tusind tak fordi du hr givet os / mig så meget indsigt og udsigt i så lang tid – og held og lykke, samt en hel masse glæde og udfordring i dit liv og dine projekter!

 8. God vind fremover. Jeg er blevet vildt inspireret af dine indlæg på bloggen og har læst så mange lækre bøger, jeg måske aldrig havde fået øjnene op for, tak! Og jeg glæder mig til din bog.

 9. Held og lykke med alle projekterne ude i det virkelige liv. Du har været en fornøjelse at følge, både for de mere personlige indlæg, men også for de litterære. Det er DIN skyld at der ligger en hel stak Ida Jessen bøger på mit natbord. Hende havde jeg aldrig opdaget, hvis ikke det var for dig.

 10. For pokker jeg kommer til at savne dine indlæg. Historier om mormor, boganmeldelser og dine fine betragtninger og refleksioner. Glæder mig til engang at finde din bog hos boghandleren.
  Held og lykke med virkeligheden, dine døtre og fremtiden.
  Kh Løvinden

 11. Det forstår jeg godt. Det er en tidsrøver af format det her dagligdags-blogging-format 🙂 Selv min business-blog, som ikke har et ideal om dagligt skriv, er svær at få tid til. Held og lykke med det hele – og vises! Og tak for mange inspirerende indlæg. Glæder mig til bogen 🙂

 12. Æv! Jeg har fået læst så mange bøger jeg ellers aldrig ville have åbnet, havde det ikke været for at jeg havde læst om dem hos dig. Tak for at du har delt dit liv og rigtig meget held og lykke i livet du skal leve.

 13. Tak for fantastisk blog! Den kommer jeg til at savne. Jeg er ret sikker på, at din bog bliver en afsindig god én af slagsen. Jeg glæder mig til at læse den!

 14. Tak for fantastisk underholdning. Indblik i dit liv og ikke mindst mormor-historie. Kommer til at savne dig, dine og bogpejlinger. God vind

 15. Arj, nu har jeg lige nomineret dig i næsten alle kategorierne i FEMINA BlogAwards 2013! (Inklusive #2: Årets mest bevægende indlæg, fordi jeg læste, at du lukker bloggen). #1: Blogindlægget, der gjorde en forskel, fordi du fik mig til at overveje selv at hitte rede i blog-universet. #3: Blogindlægget, der skabte fællesskab (mellem seje, stærke kvinder, der også kan være kiksede og tør stå ved det!) og #5: Det mest kreative/visuelle indlæg, fordi du opfordrer folk til at læse Jens Blendstrup (han leger præst i Risskov Kirke i oktober – og taler om sin helt personlige Gud).
  Manglede en kategori med humoristiske, underlige, skæve og tankevækkende indlæg, men tror ikke at FEMINA gør så meget i den slags.
  Kan forstå at projektet tager en helvedes masse tid, har selv problemer med at styre min tid på nettet (IKKE FACEBOOK, YUK!) – men alligevel…
  Best of luck!

 16. Naiijh! Man forlader landet, og straks sker dette!
  Du må have rigtig meget held og lykke, kommer til at savne din blog… Håber, du vender tilbage en dag, i en eller anden form.
  Helst menneskeform. Naturligvis. (Beklager, har det med at vrøvle når jeg bliver emotionel).
  Knus fra Mie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s