Det er så fedt at være freelancer

Jeg bliver nødt til at fortælle lidt om, hvor fedt det er at være freelancer. Dagen lang arbejder jeg med bøger! Undersøger sproget på den nære, nørdede måde, vurderer om historierne hænger godt sammen, er spændende, medrivende, eller hvad de nu skal udtrykke. Kigger nøje på karaktererne i bogen, på plot, på hvornår noget skal eksplodere, og hvornår det snarere skal gøre det modsatte. Lærer nye forfatterskaber at kende, læser måske et helt et af slagsen – og nikker og linder på hatten, når jeg møder en af de gamle travere.

Og jeg kan hente mine piger tidligt – og gå sent når jeg ikke har dem. Og jeg bevæger mig blandt kreative mennesker, der inspirerer mig, lærer mig nyt og ofte er der dejligt højt til loftet. Og det er så fedt.

Og det er også fedt at arbejde rigtig meget for forlaget Rosenkilde & Bahnhof, som udgiver så stærke kvalitetsbøger, at de gang på gang scorer topkarakterer hos anmelderen. Nap en bog med forlagets navn på, og du vil stå med en rigtig god bog i hånden.

Fx denne sydamerikanske perle med det alt for smukke cover:

Reklamer

7 thoughts on “Det er så fedt at være freelancer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s