Gud er i large humør

I lørdags var vi på besøg hos rare venner. Sådan nogle, der læser rigtig meget. Og med stor fare for (i allerbedste fald) at lyde nørdet, fik vi kæmpe grineflip, da vi læste op for hinanden af Jens Blendstrups gamle traver Gud taler ud. Hold kæft, den er sjov, sagde vi til hinanden. Sjov, sjov, sjov, sagde vi og knækkede sammen af grin. Hvis du har den til gode, så læs den,når du vil grine på den tæerkrummende måde. Eller giv den væk som gave. Evt til en far, der har brug for at få sat tingene lidt i perspektiv.

For Gud er Blendstrups far, og faktisk psykolog (!), der på bedste patriarkalske vis og efter totalt uforudsigeligt humør styrer sønnerne og moren, den svenske Gerd Lillian. Bogen består af små korte tekststykker, som gør den ret så velegnet til lige at gribe. Og hver eneste sætning er god! Og hvert eneste tekststykke et afrundet tragikomisk eksempel på Guds skaberkraft, eller for det meste, mangel på samme.GudTak Ulrich, fordi du mindede mig om den 🙂

 

Reklamer

2 thoughts on “Gud er i large humør

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s