Mine vigtigste pejlemærker

Et sted midt imellem den madpakke, jeg var for træt til at smøre, og min mindstes konstante sætten sig på tværs. Et øjeblik ind imellem tandbørstning, tøjvask og putten i seng. Et moment mellem bekymringer for deres fremtid, eneansvarets overvældelse og de økonomiske overvejelser. I disse øjeblikke sker der alligevel noget, og jeg bliver så glad, når jeg opdager det; at det på magisk vis er lykkedes mig at give glæden og fællesskabet omkring bøgerne videre. Til dem. Mine vigtigste pejlemærker.

liv og anine læserHusk konkurrencen til dine pejlemærker.

 

Reklamer

2 thoughts on “Mine vigtigste pejlemærker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s