Politikens nye boghal: Underprioriterer fremtidens læsere, men er flot

Var forleden inde og spionere i den nye boghal. Politikens Boghal – ombygget og nytænkt. Og på mange måder imponerende. Men skænker ikke fremtidens læsere (og bogkøbere) mange tanker.

Politikkens Boghal 6
Forfattertrappen byder på forfattermøder og -snakke
Politikkens Boghal 5
Kaffebar til de voksne
Politikkens Boghal 4
Kilometervis af bogreoler
Politikkens Boghal 2
Et lille udsnit af de virkelig mange danske og udenlandske magasiner, de har.
Politikkens Boghal 1
Masser af plads
Politikkens Boghal 3
Men et øv-hjørne til børnene! Altså. Jeg mener – det er fremtidens læsere, vi uddanner i denne lille uinspirerende og underprioriterede krog, der stikker langt af fra resten!
Reklamer

5 thoughts on “Politikens nye boghal: Underprioriterer fremtidens læsere, men er flot

  1. Og hvad med e-bøgerne?!?! Hvorfor ikke forsøge at få dem integreret i den fysiske boghandel?! Det er i den grad fremtiden og der, fremtidens boglæsere er.

  2. Var ‘hjemme’ i Kbh i løbet af sommeren og opdagede ved et tilfælde at boghallen var bygget om – så er glad for at du nu fortæller mig at det er helt nyt 🙂

    Jeg var også meget imponeret da jeg trådte ind – synes at det virkede sindsygt nyt – meeeeen de havde hverken den (engelske) bog eller det (engelske) blad, jeg kiggede efter…. Og SÅ obskur er Scott Fitzgerald jo altså heller ikke! Og nej, det var ikke tGG men man skulle tro at der ville være salg i hans andre titler også nufortiden …. men måske er der virkelig godt salg i dem…

    Og hallo, hvad er det med de underlige forklæder?????!

  3. Gud ja, forklæderne! Eller uniformer, som et vel nærmest er – ja, hvad sker der for dem??! De er nemt at se, hvem der arbejder derinde, men ud over det kan jeg ikke helt greje funktionen. Der er ihvertfald udgivet indtil flere Fitzgerald-romaner – fx hos forlaget Rosenkilde & Bahnhof, super underligt han ikke er repræsenteret bedre, når tGG nu er filmaktuel… Tak for dine input.

  4. Fine billeder af boghallen. Jeg synes dog også det er ærgerligt at overse de unge læsere sådan – og det gælder egentligt hele landets boghandlere generelt. Desværre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s