Det skal du læse i efteråret

Berlingske har i dag en fremragende og varieret gennemgang af efterårets nye udgivelser – læs den her.

Personligt glæder jeg mig til yndlings Ida Jessens nye novellesamling Postkort til Annie – om det stille liv, der bliver uroligt. Og jer der elsker Anne Lise Marstrand-Jørgensen, (jeg har hende endnu til gode), kan se frem til efterfølgeren til den populære Hvad man ikke ved, nemlig Hvis sandheden skal frem.

Jeg vil også klart give den forfatterskoleuddannede debutant Caroline Albertine Minors Pura Vida en chance: “Som i så påfaldende mange andre af efterårets danske skønlitterære bøger er der også her en lyst til at placere den danske hovedperson langt væk i fremmede omgivelser (mig: Interessant! Nu, hvor vi i mange år har set meget til den danske provins), for hun, der hedder Viktoria, er taget til Paris for at tage et sprogkursus på Sorbonne, og hun kommer videre til New York og endda helt til Buenos Aires. Det handler, forlyder det, om forelskelser og uafklarede relationer.”

Frem med pengepungen eller bibliotekskortet – god læselyst!

Ikke nok med at hun er forfatter – hun er også pæn! Caroline Albertine Minor.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s