Så har I mig tilbage

Nå. Ferie som nybagt delemor overstået. Følgende gør jeg ikke igen:

 • Holder en hel uge hjemme med pigerne. Blev overfaldet af akut iscenesættertrang og slæbte dem af sted til aktiviteter i 30 graders varme = træt mor, trætte piger, alt for mange lus.
 • Kører alene til jylland med alt for stor oppakning. På motorvejen falder pigernes cykler straks halvt af bilen. Slæber dem efter bilen ind i nødspor, hvor jeg næsten bliver dræbt, mens jeg propper dem ind oven i alle de andre ting, vi har med, inklusive et stks. hamstermand
 • Tager ting med på ferie. Næste gang køber jeg den ene kjole, de havde på hele tiden, når vi ankommer. Fik store, røde stressknopper af baggage-tetris:baggagetetris
 • Lover alle mulige andre bloggere at levere betydningsfulde indlæg om meningen med livet (?!!!?) Husker jeg nikkede sigende og overlegent inden ferien, da jeg blev bedt om sådanne indlæg. Ved ingenting om det. Overhovedet.
 • Oparbejder forestillinger om mig selv, der giver mine børn pragtfulde kulturelle oplevelser ud over det sædvanlige, når virkeligheden alligevel mest ser sådan ud på p-plads:hvide sande
 • Blærer mig med at være litterat, når jeg nu aldrig læser en fordømt, lødig klassikerkeyes

Følgende gør jeg dog gerne igen

 • Tager i somerhus med familien
 • Tager til Aabenraa hos familien

… får mig nogle flere venner. Eller bare ferievisioner.

 

 

Reklamer

18 thoughts on “Så har I mig tilbage”

 1. Ah, du er tilbage. Det er dejligt. Hold gerne lidt igen med klassikeranbefalinger, jeg har et seriøst efterslæb af sommerferiekrimier, der lige skal sluges først 🙂

 2. Hej (: *sms*

  Kan godt være at du nu tænker åååh nej har hun nu tænkt sig at skrive en sperm mail rundt på forskellige blogger nej er det ikke jeg ville bare fortælle dig personligt at jeg nu har fået egne domæn og det er der frem over du skal skrive til mig jeg håber at du vil gå forbi min blog skrive en dejlig hilsen i min gæstebog så vil jeg blive glad (:

  Men skal lige siges jeg er igang med at opdater bloggen og endnu ikke er færdig med den endnu (:

  Vil du have plads på min links liste så skrive under siden her hvor den skal ind under og jeg smider dig på http://www.dytbat.dk/links/

  http://www.dytbat.dk

  Mnage knuser fra Lise

 3. Velkommen tilbage – fik flashbacks til min første ferie som alene/delemor, hvor jeg tog til Sverige på camping med 4 -årig i telt. Da vi skulle hjem var biles batteri fladt og jeg gik fra campingvogn til campingvogn (som alle vores naboer boede i – far, mor og børn) for at høre om nogen havde nogle startkabler og kunne hjælpe os hvilket ingen havde/kunne. Endelig kom en venlig sjæl mig til undsætning, men jeg kunne bare mærke at alle de omkringliggende tænkte at hvad laver hende der den enlige mor dog med sit barn i telt … Men vi havde en fantastisk ferie – og nu er det jo bare en sjov historie.

  Og bare rolig – man bliver mindre ambitiøs med tiden – og lærer ikke at pakke til alle livets eventualiteter for en uges ferie bare fordi man er alenemor og hvad nu hvis…

  1. Tak, Helene! Spot on! Jeg syntes også alle andre lignede mor-far-børn-konstellationer og blev helt pukkelrygget af at kompensere for manglen på en voksen. Dejligt at høre at ambitionsniveauet daler. Pyyyyhhhh…

 4. Velkommen tilbage Amrit. Du har været S-A-V-N-E-T! 🙂
  – men jeg har bog-blogget lidt i dit fravær. Har læst sygt meget igennem hele sommeren (pga. strikke-skadet skulder – I know, det lyder ikke ret cool, vil hellere kunne sige at det var en beachvolley-skade, men det ses vist tydeligt på min figur at jeg ikke dyrker sport eller bør befinde mig på en strand). Nå sidespor. Har opdaget helt (for mig) nye forfattere og bøger. Fed sommer!
  Kh. Liv
  ps. det burde være forbudt at cykler kan falde halvt af på en motorvej, er det mon transportministeriet vi skal have fat i dér?

 5. velkommen tilbage!!! Har savnet dine indlæg. Der skete det vilde på vores sommerferie at jeg fik læst begge medbragte romaner og måtte tanke op i english books sektionen i en boghandel i Rostock. Det er overraskende behageligt at læse midt i et legeland og på bænk ved siden af en hoppeborg.

 6. Glædeligt at høre fra dig igen, og at høre at det også VAR en GOD ferie.
  At være litterat betyder vel egentlig bare at man læser og er glad for bøger. Om det man læser er let eller tungt er vel mindre væsentligt.
  For mit eget vedkommende var ferien (var på byttehus ferie i Irland med et hjemmebibliotek der tog vejret fra mig og gav drømme om at bliver for evigt) et skønt gensyn med Fanny Flagg (Stegte grønne tomater) som desværre ikke (sidst jeg slog op) er oversat særligt meget til dansk. Så dem slugte jeg to af, hvor af den ene så var en gentagelse. Hvad jeg først fandt helt sikkert ud af på en af de sidste sider. Og med Roddy Doyle. Han læses nu bedst på original sproget. Dialekt udsat for oversættelse bliver aldrig helt godt. Oven i købet var jeg så heldig at finde “The Snapper” i en genbrugsbiks, så har også kunnet sidde og gnægge over den i toget de sidste knap 14 dage. Bare skønt. Og fandt i samme biks faktisk Marian Keyes sidste udgivelse “The mystery of Mercy Close”. + to bøger (David Guterson og en for mig ukendt Moriarty) mere og dem gav jeg så alt i alt 2 euro for. Sikke et kup. Underholdning til ingen penge.
  Elsker at læse på engelsk, men det er ofte meget svært at få de ting jeg gerne vil læse gennem biblioteket. Og bogpenge er der sjældent så mange af. Må blive bedre til at gå på genbrugs siderne på nettet.
  Glæder mig til at læse hvad du nu finder på den næste tid.

  1. Fedt! Elsker også Doyle! Og den nyeste Keyes skal jeg så meget have fat i. Jeg køber også tit bøger i udlandet, det er fandens så meget billigere, det er der. satans til skatter i Danmark.
   God dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s