Hey! Du vandt sørme!

Så er der guffeguffe (altså… virkelig bare på bogmåden), og vinderen af alle de tre første bind i Katrine Marie Guldagers familiekrønike blev ved lodtrækning:

Helle Tolderlund Storm med denne kommentar

“Årh, jeg ville elske at vinde dem! Jeg er så heldig at skulle på bryllupsrejse til september, og er vist kommet til at love min kommende mand, at han må tage cyklen med (vi skal til Mallorca, og han er bidt af en gal cykelrytter, så der var ikke meget at gøre). Men det betyder at formiddagene er frie til mig-tid, pool og (forhåbentlig) en stak gode bøger.”

Kæmpe tillykke, Helle, med bryllup, bøger og mand. Send mig en mail med din adresse, så sender jeg den videre til Annette fra Lindhardt og Ringhof.

Og til jer andre: fedt I var så mange, der deltog! Virkelig. Det er ikke altid, at bog-give aways har så mange deltagere, og jeg tror, at den her omgang skyldes den virkelig gode præmie. Så til alle forlag: Det KAN betale sig at give de fede boggaver! Og til kulturminister Jelved: prøv at smide et par af de fede lodder ind i læsekampagnen, såsom virkelig fede. Så skal du se løjer. Vi ER faktisk mange, der allerede læser. (Og som gerne vil have nye bøger).

Rigtig god weekend derude. Jeg drager mod det sønderjyske, og det plejer der jo nok at komme en historie eller to ud af. Fucking nutcases! (Ej – kærligt ment.) (Men så alligevel…) (Ej!)

Reklamer

2 thoughts on “Hey! Du vandt sørme!”

  1. Hold nu kæft, hvor fedt! 🙂 Det er jeg virkelig glad for, det kommer til at holde mig beskæftiget på den bedste måde på bryllupsrejsen, mens manden leger Tour de Mallorca.

    Rigtig god sommer, alle sammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s