Kvinder, hvorfor har I så travlt?

Jeg ved godt, den har floreret på facebook de sidste par dage, men hallo, kvinder i 30’erne som endnu ikke har læst denne klumme af Ditte Giese: læs den og studs! Det gjorde jeg.

Og hey! Læs også lige Dines’ pointe til klummen om at strenge sig an for at møde disse travle kvinder, hvor de (vi) er. Og at gøre en indsats for at lære vores børn at kende, som er så vigtige for os.

Reklamer

14 thoughts on “Kvinder, hvorfor har I så travlt?”

 1. Tænk, – jeg er 44 og har præcist samme problem. Det må blive engang, når vi bliver Det Grå Guld…

 2. Jeg synes ikke jeg har SÅ travlt… men jeg gør også det, som Ditte G vist er træt af: Jeg siger nej til arrangementer og sammenkomster, hvis der er for meget på programmet. Det kaldes vist prioritering…og jeg prioriterer, at have weekender, hvor jeg kan nulle rundt herhjemme og lave ingenting. Har lært (på den hårde måde), at det ikke er det værd at have for travlt og at for mange festlige, dejlige, skønne sammenkomster også kan give stress. Måske har vi ikke så travlt, måske vil vi bare være i fred.

  1. Haha, sejt! Du siger noget højt her som jeg kun tør tænke; ‘så lad mig dog for fanden være i fred’. 😉 men kun når jeg synes det. I skal være der, når det bliver FOR stille 😉

 3. Jeg synes heller ikke jeg har specielt travlt, men jeg må sige at jeg prioriterer min mand og mine børn meget højt, hvilket jeg mener er meget naturligt. Jeg eeeeelsker at være ude og drikke øl og sladre med veninderne, men sker det for tit, så får jeg ondt i maven af at se mine børn for lidt. Og med et fuldtidsarbejde og børn der går i seng kl. 19, så er det ved gud ikke mange vågne timer man får med dem i hverdagene. Så ja – jeg er nok lidt mere kedelig nu end jeg var i mine glade 20’ere, men jeg er ovenud lykkelig for mit forstads-småbørns-familie-liv, og jeg ville faktisk ønske at flere tænkte lidt som Dines… Det handler på ingen måde om at skulle leve op til et eller andet spelt-ræs, men simpelthen om at jeg hellere vil bruge end søndag på at grovhygge med mand og børn end på tømmermænd…

 4. Ja. Nøgleordet er vist prioritering. Klart at det bliver sværere, når der fyldes flere og flere muligheder på er liv. Vel er det træls at have så pokkers travlt. Men vel er det da også fedt at være der, hvor man har så mange værdifulde ting i posen. Måske er det bare den gammelkloge fyrreårige, der snakker her. Kvinder i trediverne, glæd jer!

 5. Hej Amrit! Tak for link – og i det hele taget en sej blog.

  Nu er det ikke for at være anal eller noget, men jeg tror ikke det er så godt at bringe teksten i sin fulde længde – og heller ikke at undlade at linke til Politiken, som du så fint har gjort til mig. Noget med ophavsret og citatskik …

  Det er vitterligt ikke for at være nederen. Jeg husker blot engang som skolebladsredaktør (!) at være blevet truet med bøde af et større, dansk dagblad for at gøre det samme.

  Alt godt,
  Dines.

  1. Ups. Linket er faldet ud. Har straks og med bankende hjerte sat det ind igen. Og husker også det med den fulde tekstlængde til en anden gang – som det ser ud nu kan jeg jo ikke engang få job som skolebladsredaktør. Og selv tak for super sej blog!

 6. Fed diskussion!! Jeg prioriterer benhårdt ynglingsvennerne og min familie. Derfor er min kalender aldrig overbooket, og der er plads til spontane cafe besøg og gå-i-byen ture med veninderne eller middage med andre familier. Men den største årsag til, at jeg ofte takker nej til invitationer, er, at jeg tit ikke har nogen til at passe børnene, hvis deres far ikke kan. Men det lader ikke til, at andre har børnepasningsproblemer i den her diskussion?

  1. Det havde jeg bestemt før, men nu hvor jeg kun har pigerne hver anden uge, vil jeg selv være sammen med dem og har ikke brug for pasning. Det er en benhård prioritet fra min side. Det ego-sociale lægger jeg i den anden uge. Men da jeg var godt var det da et problem. I øvrigt prioriterer jeg også hvem jeg er sammen med så det er de nære fremfor de mere perifere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s