Forstå mig nu! Nu!

Jeg ville gerne blogge, men jeg kan ikke. Jeg er for spændt. Lige præcis nu skal jeg nemlig mødes med hende her. Og jeg har ondt i maven, fordi det er en lidelsesfælle, og fordi det så måske er hårde emner, der kommer på bordet. Men jeg har også uro i maven på den anden måde. Den der, hvor man er spændt og glæder sig. Til at blive forstået og genkendt og anerkendt, og selv kunne forstå, genkende og anerkende. Fra en lidelsesfælle til en anden.
Hov, må smutte, jeg tror, jeg kan se hende…

Reklamer

2 thoughts on “Forstå mig nu! Nu!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s