Personspaltning i Køge

Om aftenen, lige inden jeg skal sove, læser jeg i Katrine Marie Guldagers nyeste roman, tredje del af den familiekrønike, som med tiden skal op på otte bind. Og mens jeg ligger udstrakt i sengen og mærker mine ben, der pulserer af at cykle så meget rundt med pigerne, efter jeg har solgt playmobilen, og mærker, at mit hoved summer at være mor på fuldtid, frydes jeg helt ind i rygmarven over de alt for gode personbeskrivelser, Guldager strør om sig med.

For eksempel når Maren Kathrine bliver beskrevet gennem sin fraværende kat:IMG_20130530_232534

 

Eller når Guldager beskriver en psykisk personspaltning som den så ud i 60’erne i Køge:IMG_20130530_233531

 

Eller hvordan blot et ansigt bliver beskrevet, mens hele personligheden alligevel træder tydeligt frem:IMG_20130530_230946

 

Jeg er meget glad for Katrine Marie Guldagers Den ny tid.IMG_20130530_231148

Reklamer

3 thoughts on “Personspaltning i Køge”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s