Hvad skal der til? Og lykkens pamfilius. Og kræs – Big Time!

Huffington Post‘s bogside spurgte i går på facebook, hvad der skal til for, at du læser en bog? Svarene var egentlig meget banale og i retning af: En bog. At den er åben. Penge til at købe den for, osv. Men det fik mig alligevel til at tænke over det med at læse bøger. Jeg gør det, fordi det hjalp mig med at få ro, da jeg var barn. Fordi det beviseligt afstresser mig enormt. Og fordi jeg elsker at kigge ind i andres verdener, opdage nye ting – også om mig selv.

Folk spørger ofte, hvordan jeg får tid til det. Og jeg spørger, hvorfor de ikke bare gør det. Jeg kan ikke lade være, der skal ikke findes tid til det, modsat så meget andet, det er der bare. Så, hvad skal der til, for at DU læser en bog?

OG!!! Den heldige kartoffel, der løber med Harzen-sanger er: Sandra(cula)! Send mig din adresse, så ordner jeg det med forlaget.

Lidt billedguf til os bogelskende:

Librairie Ptyx – Bruxelles
Hvis du har både trapper og bøger…
Bliver svag i knæene over, hvor smukt det er…
Giv mig!
Ta’ mig med!
Lecker lecker von Bäcker! (Synnejysk brugt, noget i retning af ‘ fanme lækkert’.)

God dag til dig fra mig!

Reklamer

6 thoughts on “Hvad skal der til? Og lykkens pamfilius. Og kræs – Big Time!”

  1. Fedt! Sikke en herlig start på dagen.
    Jeg bor på Skeltoftevej 22, tv i 2800 Kongens Lyngby.
    Mvh
    Sandra Chronych

  2. Hvis jeg var en mand ville jeg sige jeg fik stå dreng af de billeder. Kan ikke beskrive det bedre……

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s