Mega abstinensramt!

Er så sur og tvær, fordi jeg ‘udrenser’ (siges med vred, vrængende stemme). Jeg er irritabel, snerrer og har en lunte så kort som en regnorm. Og hvor ironisk er det da, at lige præcis nu sender meget sød læser mig en sukkersød gave, fordi jeg uden held ønskede mig en til morsdag! BUUuuhhuuuu…IMG_20130522_081345

Fik dog midlertidigt afløb, da jeg i går på biblo læste et dameblad. Ha! Et oplagt mål for min spottende agressivitet. For jeg er jo sååååå moderigtig.IMG_20130522_082133Hahaha, en dum tekst! Vil vise den til tryllekunsterfar Palmagic, så kan vi grine sammen.

IMG_20130522_082724Var slut 90’erne ikke i går? Hvor ung er du da?! Og er det værste, du har set ud! Hvad med puddelpermanenten, bushy øjenbryn langt op i tyverne, generelt grimt tøj og uklædelige smækbukser?

IMG_20130522_083517Uh! They’re back??!

Nå, men jeg fortsætter min udrensning (husk det vrængende), og heldigvis regner det, og her får du lidt genbrug, fordi det bare er så pissegodt

Synne Rifbjerg: Hymne

Ps. Sidste chance for give away – trækker en vinder i morgen.

Reklamer

2 thoughts on “Mega abstinensramt!”

  1. Nu er jeg flere gange tilfældigt blevet præsenteret for Søren Ulrik Thomsen og jeg bliver lige begejstret hver gang. Er ikke normalt til digt læsning, men nu er det vist ved at være tiden… Tak for den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s