Hej, jeg hedder Amrit, jeg er chokoladenarkoman

Okay, sorry, har misset et par dages indlæg, men jeg har ikke haft nogen ord til jer. Jeg er i gang med noget, jeg ellers aldrig gør: jeg nægter mig selv noget. Jeg er på fårgging udrensningskur. Jeg prøver, prøver, prøver at blive fri for sukker. Og det er SÅ svært, når jeg nu engang elsker den mørkeblå ritter sport, romkugler og croissanter. Elsker! Det er faktisk lidt demotiverende ikke at kunne glæde sig til noget med mad, måske er jeg madafhængig, men jeg er nødt til at prøve at blive lidt sundere. Prøve! Så nu ser mit køleskab sådan ud (det er IKKE burhønsæg, indeni er landæg fra synnejylland. Det kan jeg ikke have siddende på mig):

IMG_20130521_081012

 

IMG_20130521_081039

 

Læser denne imens, og den har intet med noget at gøre:

20130518-101644.jpg

Reklamer

10 thoughts on “Hej, jeg hedder Amrit, jeg er chokoladenarkoman”

 1. Hvor er du sej! Måske jeg burde bruge det som inspiration. For et par år siden var Jeg helt konsekvent i et halvt år, ingen sukker, ingen hvede, intet gær og i de første måneder heller ikke kaffe. Jeg har aldrig haft det så godt som dengang. Men desværre, når først man falder i igen, er afhængigheden lige slem.
  Håber, du må spise protein og sundt fedt, så kan man klare sig igennem på det til abstinenserne er ovre.

  1. Ved du hvad, jeg synes faktisk abstinenserne er meget værre end jeg troede. Er hele tiden ved at give op. Men jeg holder fast med tænderne. Og det er netop pga velværet, jeg gør det. Har for meget hovedpine simpelthen.

 2. Hold nu op altså. Herhjemme er vi også lige startet på det der vi-bør-nok-spise-lidt-sundere eller i hvert fald vi-bør-skære-lidt-ned-på-alt-det-usunde…. Vi får se hvordan det går! 🙂 Pøj pøj og hils Åge!

 3. Jeg kender det, er omgivet af den schweiziske virkelig meget gode chokolade og den forlader ikke mit hoved før den er guffet helt op…. Men jeg har virkelig klaret at holde op, sålænge jeg ikke køber noget – og det gør jeg ikke!
  Min kur: overspis af chokolade indtil du væmmes ved den og af dig… Så er starten taget til at holde afstand! Min nødbremse er at have lidt sødt hjemme, som jeg ikke har lyst til at guffe i mig…..

 4. Måske man skulle hoppe med, nu er resterne (de søde) fra yngstebarnets konfirmation ved at være udryddede og sukker/chokolade hungeren er ved at drive mig til vanvid. Problemet er at huset stadig er fyldt med overskudslagre af grænseslik og overkodyle brownies i fryseren. Bare bevidstheden om alt det gør det helt umuligt og……ved det bliver ødelagt i juni af 2 x 75 års fødselsdage og så er det ferietid. Så måske i august……????? I mens øver jeg mig når det er muligt 😉

  1. Ja, men det er fanme hårdt! Virkelig. Min veninde hopper på i morgen, det hjælper lidt at have en at sparre med. Det handler i virkeligheden om at kunne sige nej, ikke andet, og det er pikkehamrende svært.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s