Måske noget fanden har skabt

Mens mange andre i går havde møgtravlt med at lægge morsdagsbilleder ud på facebook, fejrede vi dagen med en del surhed, forsmåethed, mest fra pigernes side, og udtværet legetøjssminke i det hvide langhårede tæppe, mest fra min side. Da jeg desværre har den holdning, at morsdag såvel som Valentines og farsdag er kapitalistiske og antisolidariske mærkedage, kan jeg på ingen måde forvente mig noget. Altså så længe pigerne er relativt små. Og selv om jeg henkastet og kort for hovedet på den ligegyldige måde gjorde Anine opmærksom på fænomenet aftenen inden, bed det sig på ingen måde fast. Ungen svarede i stedet noget i retning af ‘nå, men må jeg se harry potter 3 og få chokoladeis og lommepenge og aldrig gå i seng?’.

Pigernes far sagde i går på diplomatisk og irriterende rationel vis, at jeg jo måtte sige til, hvis jeg gerne ville have noget fejres. Men jeg var nonchalant på den falske måde og sagde flot, at hvis pigerne insisterede på at give mig noget fejre dagen, når de blev ældre, så ville jeg da ikke sætte mig imod. Uh, flot Amrit.

Men havde det dog alligevel lidt på samme måde, som når alle på facebook roser og takker ‘skattefar’ for at få penge tilbage i skat, mens jeg skal betale. For er det ikke bare en regnefejl fra deres egen side? Har de ikke snydt sig selv for penge hele året rundt? (Mens jeg har levet meget flot.) Det er da under alle omstændigheder ikke noget at takke nogen andre for. Ligesom det virker lidt underligt partout at sætte børn i verden og så lave en dag, hvor de skal takke én for at være venlig mod dem.

Men sådan er der jo så meget.

(Yderst uofficiel og meget hemmelig ønskeliste til morsdag:

  • Christian Dorphs spritnye digtsamling: En drøm om kærlighed
  • Anne Lise Marstrand-Jørgensen nyeste roman: Hvad man ikke ved
  • Katrine Marie Guldagers tredje del af den planlagte slægtskrønike i otte bind: Den ny tid
  • Slik og chokolade
  • Slik og chokolade
  • Slik og chokolade
  • Nutella)

covercovercover

Reklamer

9 thoughts on “Måske noget fanden har skabt”

  1. Jeg har Annelise Marstrand Jørgensens nyeste og den må du gerne få hvis du har tid og lyst til at hente den her på Frederiksberg. Selvom man hader Mors dag og hvad fanden ellers har skabt, så må man gerne få en gave 😉 bare skriv en SMS på 22161227. Godfredagaftenmedtobørndersoverogetglashvidvinidetåbnevindue. Kh Signe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s