Den sønderjyske visesanger siger godnat. GODNAT, blev der sagt. Nå ikke.

Klokken 20:00, med lys stemme og stadig fuld af håb: “Så, kom piger og få en aftensnack, inden I om lidt skal i seng.”

Klokken 20:23, efter aftørring af små ansigter, tænderbørstning af tænder, der mangler og af nogle, der er små som ukogte ris, og efter tjek af aftisning (er det overhovedet et ord??): “Så er det ind og putte, så læser jeg godnathistorie for jer.”

Klokken 20:45, tænker på kaffe og har uden kamp givet op over for Livs insisteren på at få læst hele tre bøger: “Så har vi læst for dig, nu kan du sidde hos mig, mens jeg læser for Anine.”

Klokken 21:05, stopper efter 20 minutters læsning af Harry Potter, efter Anine har konstateret, at der er mange ord (?!): “Ja, der er mange … ord. Så. Læg jer ned, så synger jeg en godnatsang.”

Klokken 21:23 marcherer den sønderjyske jukeboks ud af børneværelset for at få det sidste med af De unge mødre, mens hendes egne børn står op og begynder at lege.

Klokken 21:55, den gamle mor har fået nok af de unge af slagsen, som fremstår skrappe og bestemte, og lægger endnu en gang sine børn i seng. Denne gang i sin seng.

Klokken 22.36, mit hår er fedtet, og mine underbukser er kravlet op, hvor solen ikke skinner, men jeg har så travlt med at udnytte min voksentid, at jeg ikke lige har tid til at tage hverken et bad eller hive skovtrusserne ud igen fra mørket – too bad mortherfuckers.

zzzZZZZZzzzz…

20130423_225510
Pigerne sover endelig…
… og det travle husorkester kan tage sig en fyraftensbajer.
cover
En af Livs personlige favoritter.
cover
Den med de mange ord.

Reklamer

10 thoughts on “Den sønderjyske visesanger siger godnat. GODNAT, blev der sagt. Nå ikke.”

  1. åh kære Amrit. Husker så tydeligt hvor udmattet man er – jeg ville så gerne læse for dem, nød det egentlig, men ofte havde jeg ikke fået taget mig af mig selv igennem dagen, at jeg var så træt og til sidst helt vildt sur og urimelig. Indimellem havde jeg lyst til at tage den ene og banke den anden med, når de ikke ville falde til ro. (sig det ikke til nogen) . Der er kun en vej. Lur midt på dagen (hvem kan det?) og selvtilgivelse for der hvor man bliver udmattet…………..

    1. Tak søde Amrit…fordi du på trods af alle dine “udfordringer” formår at underholde dit publikum :o) Vil foreslå at du i aften starter sengelægningsseancen kl. 18, så burde der være en chance for at du ved 20.30 tiden kan indtage din kaffe i fred og ro foran “Flimmeren”.

  2. Fnis. Jeg synes jeg har været der en gang eller tusind. Måske man skal være mere skrap og bestemt, som de unge mødre? Mine putninger p.t svinger melle hygge/højtlæsning og surhed/skrigskrål…ved ikke helt, om jeg er umulig eller mine børn er. Under alle omstændigheder kan husorkestrets fyraftensbajer være den bedste i verden:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s