En rose og en bog

Psst! På tirsdag er det Verdens bogdag, og efter catalansk tradition forærer man på denne dag en bog og en rose til én, man holder af. Og så går man da også lige ud og hører en forfatter læse op. Sidste år gik yndlings-Lea og jeg ud og hørte Lone Hørslev på Vigerslev Bibliotek, og vi var både høje og inspirerede, da vi gik derfra med en rose i hånden og ord på hjernen. “Det burde man bestemt gøre noget oftere!!” sagde vi højstemte og henførte til hinanden. Nu er der så gået et år. Men nu gør vi det igen (hvis jeg altså kan få pasning til pigerne!! Anyone?!). På tirsdag har Vigerslev Bibliotek nemlig inviteret den anmelderoste og prisvindende debutant Stine Pilgaard til at tale og læse, hende som også jeg gav stående applaus både her og her.

Dagens tip: Tjek dit eget bibliotek eller måske innovative boghandler for arrangement på Verdens Bogdag på tirsdag (der er også nogle gange noget for børn), og giv måske endda en rose og en bog til en, du holder af.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s