Er banker sure?

Jeg ved ikke, hvad det er, der gør det, men jeg er bange for min bank! Ja, for alt med banker – min netbank, den fysiske bank, mit visakort, mine lønsedler, mine regninger, ja kort sagt: økonomi. Jeg forstår mig ikke på det, og jeg vil ikke sætte mig ind i det. Det er barnligt, umodent, jeg ved det godt, men for mig er det, som det er for andre at flyve, angstfremkaldende panik.
Efter skilsmissen er der for crying out loud ikke andre til at deale med banken end fucking mig selv, og det stresser mig og gør mig svag i knæene. Og det er sgu ikke, fordi jeg er overdrevent ødsel eller uansvarlig, det er fordi…. jeg er bange for at få skældt ud! Simpelthen. Min økonomi er hverken overdrevent god eller dårlig, men det er fucking dyrt at blive skilt, så er det sagt.
Skriver en gang imellem til min bank, når det går for galt, og i min febrilske iver for ikke at virke dum har jeg nu foreslået at mødes med dem. Dem fra banken that is. Og jeg forestiller mig allerede nu, at jeg skal stå til ansvar over for bestyrelsens såvel som menig bankansats fordømmende og hårde smil og stil. Det er på torsdag. Klokken ti. Send mig venligst gode tanker eller penge asap.
Tak.

20130409-093724.jpg

Reklamer

8 thoughts on “Er banker sure?”

 1. Oh yes, jeg har det præcis som dig. Og lige præcis derfor, har jeg giftet mig med en bankrådgiver – og jeg læner mig tilbage, holder for ørerne og råber “LA LA LA”…

 2. Amrit – det kan læres! Banken sælger dig en ydelse, du er deres kunde. Og synes du, at servicen er dårlig eller har du en dårlig kemi med din bankrådgiver, så skifter du bank. Din blog vidner om en klog kvinde, med handlekraft og et betydeligt intellekt, så det kommer til at gå forrygende. Forbered dig, få et overblik over din økonomi, og bestem dig for hvad du mener er løsningen, tag tre dybe indåndinger, og så kommer det til at gå strygene!!!

  1. Tak Trine, for de rationelle og støttende ord. Jeg overvejer mere og mere at skifte bank faktisk. Også fordi at Danske Bank, som er min bank, har oprettet et gebyr eller noget, der gør det svært for fx socialt udsatte at åbne en konto hos dem. Ihvertfald opfordrer Hus Forbi til at boycotte Danske bank. Og det banker mit socialistiske hjerte for.

 3. Alt det der økonomi-noget er bare SÅ MEGET udenfor interesse-sfære. Virkelig!
  Manden opdagede engang (kort tid efter sammenflytning) at der lå en stak uåbnede breve på mit kontor (sådan ca. 20 styk) ….fra banker, SKAT og des lignende. Han var rystet! Jeg trak på skulderne og forklarede at jeg alligevel ikke forstod hvad de skrev.
  Han insisterer på at de SKAL læses. Så det må HAN jo gøre, hvis det er så vigtigt. Hvilket nu har resulteret i at jeg ikke engang har min egen kode til SKAT.
  … men min bankdame… hende kan jeg godt lide. Hun har været min personlige rådgiver gennem 15-17 år, og hun kender mig så godt nu (også på ondt) at hun inviterer på café når der ikke er råd til varm choko via min konto. Genialt. Vil du have hendes nummer?!?

  1. Jamen Liv, det kunne have været mig. Altså med de uåbnede breve. Smider dem i tasken, for så kan jeg jo altid åbne dem på farten, så gør de måske ikke ondt ?! I går fyldte jeg en hel lille skraldespand på en cafe med kuverter, som jeg qua blogindlægget her fik taget mig sammen til at åbne!

 4. Jeg har det på samme måde. Og er også enlig med børn og SKAL forholde mig til det. SKAL åbne konvolutterne og SKAL gå til møder med banken, når det ser sort ud. Jeg kan alt med tal og jeg forstår det hele udmærket og min bankrådgiver er flink. Der er bare en eller anden sær blokering for at deale med det. Tænker lige over det der med at finde en bankrådgiver, jeg kan gifte mig med .. det var sgu smart.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s