Læselyst, ny energi og skønne bøger

Jeg kan mærke lidt ny energi. Bare lidt. Og ny lyst. Til at gøre lejligheden hyggelig, til at lave pigernes værelse mere færdigt, til at vove mig op på hemsen og indtage den.

Jeg har lyst til at læse mere, til at dyrke yoga, til at gå ture og til at klø mine piger bag ørerne. Og det er sgu dejligt efter de sidste måneder med mørke og tørke.

Øverst på mine læseliste står:

  • Sten saks papir. Elsker Naja Marie Aidts noveller og digte, og dette er hendes første roman! Simpelthen must read.

  • Fordi jeg er blevet så nysgerrig på Amalie Laulund Trudsø og hendes debut efter jeg fandt dette Go Card. Eller også fandt det mig, det ved jeg ikke helt.

  • Jeg var meget vild med den gode historie og Follets måde at fortælle på i storhittet Jordens søjler. Startede på Uendelige verden, men slap den af en eller anden grund, og den har spøgt i mit sind lige siden. Læste måske tyve sider, og det var nok til at fortællingen printede sig ind i den del af min hjerne, der altid er på udkig efter virkelig gode historier med virkelig troværdige personer.

cover

  • Denne her fik jeg af veninde Nis til min fødselsdag, og den glæder jeg mig meget til at læse. Kender ikke så meget til den, men er allerede meget nysgerrig, fordi den foregår på Manhattan, mit yndlingssted i verden, og fordi litteratusiden skriver sådan om den: Den forhenværende barnestjerne, Chase Insteadman, møder en forhenværende kulturskribent, Perkus Tooth – omkring dem møder vi et fantastisk og alternativt Manhattan og oplever kulturdrøftelser. I en nær fremtid efter 11. september hudflettes på morsom vis den moderne overfladiske amerikanske storby. En sprogligt udfordrende roman med Manhattan som geografisk udgangspunkt.

Sæt i gang!

Reklamer

1 thought on “Læselyst, ny energi og skønne bøger”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s