Kager, Kunst og Kærlighed kvæler al Besværlighed

Total yndlingsdags i går. Ikke så meget arbejde, La Glace med søsteren min, og total shop amok rus på strøget. Var dog mest i den store TIGER på Kultorvet grundet angst for at blive sat på gaden, smidt ud af skoler og børnehaver og får playmobilen kørt væk af det offentlige, hvis jeg bruger for mange penge. Nå, men den TIGER er altså også fantastisk! Gik derfra på Pretty Woman-måden. Sidder nu i lejligheden med en del lav-selv-glimmer-billeder (til pigerne, så de synes, det er rigtig sjovt at være hos mig!!), lyskæder, turkis plastic-blonde-spande (!), modellervoks og tekopper. Blandt andet.

Nå, men hvis vi skulle blive sat ud, er det ihvertfald en skøn og hyggelig bunke, vi står med på gaden. Og vi kan lave et pænt glimmer-billed og give det til fogeden.

Ps. Efterlev parolen på øverste billede og kombiner kager og kunst med denne her – 12 eventyr af H.. Andersen og 12 kager fra La Glace. Tacky, I know, men kunne ikke lige finde et passende bogmatch. Shopper mindre og litterærer mere til i morgen. På spejderære.

.

Øverste billede lånt her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s