En frelsende Lea

Nogen gange skal jeg bare holde kæft og nyde mit liv et øjeblik. Som i går. Hvor veninde Lea (atter engang) spurgte, hvordan hun kunne hjælpe mig. Når mit liv rejser børster. Jeg skulle til at komme med pladen om, at det jo nok skal gå, men hun virkede ikke som en, der var ude efter small talk. Så jeg fortalte hende, hvor meget det faktisk ville hjælpe, hvis jeg for eksempel ikke skulle lave mad.

Da jeg kom hjem, stod dette under halvtaget.

download lea mad

Mad nok til resten af ugen. Og pigerne og jeg spiste dejlig kartoffeltærte, og jeg havde pludselig tid til at spille scrabble med ældsten og råbe lidt mindre af yngsten. Og til at sidde på min flade røv og se pre-runs af Borgen. Og der er også ryddet nogenlunde op.

Jeg holder bare kæft og nyder min veninde Lea. Lea, min Lea.

Reklamer

13 thoughts on “En frelsende Lea”

 1. Hej Amrit

  Jeg kommenterer ikke så tit herinde, men følger troligt med. Min søster er blevet skilt for nyligt (hun har to piger på 3 og 6), så din historie går lige i hjertet. Kender du Anna Skyggebjergs “Supermor”? (måske dumt spørgsmål til en litteratur-freak…) Den skulle være ret god og indeholde en masse tips til hvordan hverdagen som alene-forælder kan blive lidt nemmere….

 2. Sådan en veninde, kan man leje hende? For at lave spagetti bolognese med dertil rå gulerødder samt andet i samme dur er trættende og begrænsende…. Ellers ville en e-kogebog for travle mødre være en opmuntrnede nødløsning

 3. Selvom cafeture med veninderne hvor man får lov at tale igennem er fantastiske, så er denne type praktisk hjælp altså vidunderlig! Vi burde gøre det noget mere. Bare fordi. Heldige dig, med så god og initiativig en veninde!

 4. Sådan en veninde er GULD værd!!! Nyd det, og gi’ igen, når du har overskuddet.
  Nu er det dig og pigerne der trænger, og tænk at have en lige ved siden af, der forstår at hjælpe uden du har skreget “Hjæææææælp!”, så resten af byen frygter vold, ild og indbrud.
  Gi’ hende et ekstra kram, næste gang I ses.

  Varme tanker
  Carina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s