Familien skrald

Havde dag fra helvede i går. Migræne, eksmand i jylland, sur treårig, og syvårig, der med et sigende blik og skrap koreografi synger sange fra Bølle Bob a la “Vi er ikke rigtig voksne…”

Vi gik allesammen i seng klokken otte. Og det betyder så, at jeg nu er stået op til lejlighed, der ligner narkobule efter politirazzia. Måske bliver vi sådan nogle med en sti gennem affaldet? Og hvor kommunen griber ind og de forfærdelige billeder af rodet går Danmark rundt. Og hvor folk rædselslagne tager sig til brystet og siger ‘hende kender jeg’. ‘Det havde jeg alligevel ikke troet om hende!’ ‘Stakkels børn da!’ Og Anine bliver vist i  nyhederne, på toppen af en bunke skrald, mens hun med ‘hvad er der at sige?’-blikket synger “Vi er ikke rigtig voksne…” Måske laver hun endda spagfærdigt et par fagter til.

Og i baggrunden sidder jeg bare og læser. I denne her. For den er god… Læser lige to sider, inden jeg muger ud.

Reklamer

1 thought on “Familien skrald”

  1. Godt jeg ikke er alene i verden 🙂 jeg har valgt at farve min grå stræner før jeg muger ud i dagens få fritimer, før en veninde dukker op og siger ” oh mon dieu….” God arbejdslyst med sæk, klud og spand 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s