Maxishopaholic

Mig: “Så piger. Når vi går ind i Disney Store, så kigger vi bare! Okay! Vi køber ikke noget.”

Anine: “Okay, mor.”

Liv: “Dissi sore??”

(Inde i varmen, blinkende lys og lyserødt tyl.)

Mig: “Nøøøøj, har I set her, piger?! Og den her! Og den!”

Anine: “Kan vi købe den her?”

Mig (forarget): “Nej da, søde ven. Vi har jo lige aftalt, at vi bare kigger. Ikk!”

Anine: “Hvorfor!?! Må jeg så få den her?”

Mig: “Nej da!”

Anine (surt): “Åhhrrr! Du er en dum mor i dag!”

Liv kommer slæbende med en Minnie i Liv-størrelse: “Mig ha den hjem!!!”

Herefter følger nogenlunde samme ordveksling som før – bare i enstavelsesord. Fra begges sider. (Ja, jeg snakker babysprog til min yngste og hvad så!!!)

Kommer så til at se på den bunke ting, de har slæbt hen til mig, og der ER faktisk nogle rigtig søde ting imellem. Kan faktisk godt se, hvad de mener med, at de ikke kan leve uden. Se da lige den fine Modig-boks med små skjulte skuffer til tegneting. Og den der sjove Ariel-læbestift, som i virkeligheden er slik. Og den søde Rapunzel-dessertvogn i børnestørrelse. Og kramme-Minnie’en med tylskørt og sløjfe mellem ørerne.

“Okay piger. I må vælge én ting. Til deling. Og så skal I betale af jeres lommepenge!” (Anine er en gnier, og Liv er broke, så who am I kidding! Ikke desto mindre ser jeg mig skjult rundt for at høste de andre forældres anerkendende blikke for min økonomiske tæft.)

Pigerne kaster sig over bunken. Vi kommer ud med både Modig-skuffedariet og læbestifterne.

Læser i denne. Griner højt flere gange. Og græmmer mig også. Over forbruget. Og over genkendeligheden. Og lidt over det underlødige i den slags litteratur. Men er fandens godt underholdt.

PS. Læs den ikke, hvis du er lige så god til at lære dine børn økonomiske og etiske forbrugsgrænser, som jeg.

cover

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s