Bohemen under skråtaget

Okay, er blevet sådan en med te på kanden, småblomstret porcelæn og i det hele taget en bohemeagtig klunserstil under de skrå vægge. Føles knaldgodt, når jeg er vant til IKEA-stribet svensker idyl og ting, jeg har slæbt  rundt med, siden velmagtsdagene i vissen, men velbesøgt ungdomslejlighed i Aabenraa. Føles også en anelse iscenesat, da jeg egentlig ikke er så sofistikeret, og de fleste af møblerne er da også lånt. Af klunserveninde Malene, i daglig tale kaldet Nis, som har loppefund nok i sit kælder- og loftsrum til at møblere to mindre parcelhuse.

Men jeg kan lide det, kan jeg. Min nye stil. Og er præcis lige så benovet, glad og overrasket som de af mine gæster, der kendte til min hedengange ‘stil’. Og hvad bliver det næste ikke?! At jeg underholder med et lille jazz-ensemble for mundlamme venner?!

Eller ifører mig løse gevandter og citerer lange passager fra Virginia Woolfs To The Lighthouse

En i øvrigt FREMRAGENDE bog – på den indre monologiske måde. Så absolut din tid værd!

Billede her

Reklamer

1 thought on “Bohemen under skråtaget”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s