Den tudende pole dancer

Der er krummer og legetøj over det hele, og jeg har voldsovet siden klokken 20 i går = jeg har mine piger. Ahhhhhh… Og de har det godt, og jeg har det godt, og jeg afspadserer lidt, så jeg ikke skal møde så tidligt eller gå for sent. Og det føles godt. I går bagte vi banankage, og syede en pung (!) og læste og lå i alkoven, arm i arm. Og det føles godt.

I lørdags efter 60-årsfødselsdagen var vi nogle, der tog i byen – på Sky Club i Aabenraa! Sejt! Og ungt! Måske for ungt. Tudede ihvertfald lidt på fuldemandsmåden i Sky Clubs sofa over, at jeg savner mine piger, når jeg ikke har dem. Men så var der en pole midt i det hele, og så kastede jeg mig over noget freestyle sammen med svigerinde Anne. Så det skal nok gå det hele.

Når jeg ikke poledancer, kan jeg da godt stadig finde på at smuglæse i denne her

Reklamer

2 thoughts on “Den tudende pole dancer”

  1. Er også lige blevet skilt fra mine to børns far….overvejer, om jeg skal kaste mig over poledance eller “Happy, Happy”…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s