Christina, min Christina

Christina er en af mine allerbedste veninder. Sådan en, der vil komme og sove første gang man ikke har sine børn, fordi nogen er blevet skilt. Vi har læst litteraturvidenskab sammen, skrevet utallige opgaver sammen, spist utallige franskbrød fra en bagemaskine, været gravide sammen, og tudet, grinet, grædt og bandet sammen. Og ganske enkelt holdt sammen. Og nu har mine bedste Christina lavet sin egen blog. Om mode og kunst, og det der ligger imellem. Hun skriver godt og personligt og vedkommende. Kig forbi underkjolen.com.

_C2C4290_3

Ps. Fik jeg sagt, at hun er smuk med smuk på? Også udvendigt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s