Buhuuuuuuu…

Fuck, jeg synes, det er synd for mig. Synes ikke, det er lige så synd for nogen andre.

Synes, mine veninder er heldige, fordi de er sammen med deres børn hele tiden. De kan i det hele taget umuligt have problemer, når jeg er i nærheden.

Fuck, hvor er jeg i det hele taget egoistisk med det her skilsmissenoget

Fuck, jeg skader mine børn. Flot Amrit, her’en medalje! Jo sgu!Injured Kid Ornament

Flot at blære sig med at have en litteraturblog, når jeg bliver ved med at ævle om skilsmisser

Pile of Old Books for Sale

Vent, gå ikke, Læser, jeg hænger jo i

 

også med det der litteraturnoget

Må hellere se at komme i gang. (Selv om det er synd for mig).

 

 

Reklamer

6 thoughts on “Buhuuuuuuu…”

 1. Som barn i skilsmissefamilie kan jeg kun sige, at man kan skade børn endnu mere ved ikke at blive skilt, hvis det går rigtig skidt. Kender ikke din situation, men kender dig og ved at du er en super person – husk på det!

  1. Er helt enig med Merete…
   Jeg har selv valgt den tunge vej at gå min vej, ikke mindst fordi mine børn ALDRIG skal belemres med den byrde, at “mor og far blev sammen for jeres skyld”.
   Hellere en glad og nærværende mor/far 50% af tiden end frustrerede og kede ditto 100% af tiden…
   Chin up! Livet er noget fuck lige nu, men det bliver GODT igen! og måske endda bedre end du havde turdet håbe på…

 2. Jeg synes, det er synd for dig. Det er hæsligt at skulle undvære sine børn. Og hvis man ikke skal bruge sin blog til at få lidt luft for frustrationerne, hvad satan skulle man så bruge den til? Jo altså du må ikke stoppe med litteraturen, please. Jeg har læst så mange fantastiske bøger anbefalet af dig det sidste års tid. Tak 🙂

 3. Et par ideer fra bakspejlet: det er en god ide at bruge lidt tid på at finde de værdier, man som kvinde gerne vil bevare, udvikle, koncentrere sig om som alene-mor. Så føler kvinde sig ikke helt fortabt af alt, hvad der ikke er mere, men kan fokusere på det kvinde selv kan leve og give videre.
  Og imens man bøvlet med alt det man egentlig nu skulle gøre….. Så er det nemmest at gøre det med skrig, gråd, snøft, bande, sove, snakke alle ørerne fulde, være overvældet af frustration, finde noget til at slå næverne i…….
  Angående bøgerne: anmelder du også e-boooooooooks?

 4. Skilsmisse er bare røv. Sådan er det, og det må man altså godt tude over. Også mens andre ser det. Jeg har været skilt i lidt over et år nu, og det bliver helt klart nemmere, men jeg har stadig dage ind i mellem, hvor jeg synes, det er pissesynd for mig. Det var IKKE min beslutning. Det var IKKE det, jeg synes var bedst for vores barn. Og det var IKKE bedst for alle. I hvert fald ikke mig… eller vores datter. Men nu er det jo sådan og vi har det egentlig meget godt. Det bliver bedre Amrit. Det gør det. Langsomt, som når man pludselig vender sig om, og ser ned ad den sti, man har gået på i virkelig kort tid, og opdager at man er nået rigtig langt uden man har opdaget det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s