Noget om at være en mor, der deler

Jeg sniffer mine piger og kvæler uanede mængder af kaffe imens og er lidt lykkelig med det. Samtidig bliver jeg hele tiden pustet i nakken af det der med, at de er væk igen på mandag. Så bliver jeg ked. Men de presser mig også. Især Liv, som jeg skrev om i går. Med sine konstante krav om mad, hjælp, ingenting, opmærksomhed og ‘se mig’. Og jeg ser, og jeg føler, og jeg er på. Men nærmer mig også af og til noget, der minder om et presset indre. Og så kan jeg godt se, at der er brug for den pause, hvor de er hos Uffe. JEG har brug for den pause… For stadig at være en hel en af morslagsen.

Glæder mig til at kunne dele mine tanker, følelser, bekymringer, glæder med mine døtre, når de bliver store nok. Indtil videre er denne en oplagt idé:

cover

MIN MOR er en bog fuld af spørgsmål til din mor. Spørgsmål om hverdagsliv, kærlighed og drømme – og alt det andet, man ikke lige får spurgt sin mor om over søndagsmiddagen. (Læs mere her.)

Snapshot_20130112_5

Reklamer

1 thought on “Noget om at være en mor, der deler”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s