Styr din nysgerrighed

Er måske bogverdenens svar på Hr. Schwann

Charmerende, galant og fin. Eller geskæftig, bedrevidende og nysgerrig. Det sidste kommer især til udtryk, når jeg drejer hovedet af led og stirrer og stirrer for at se, hvad folk læser i bussen, i metroen, på gaden, i køen, til blodprøvetagning (?!) og på andre oplagte steder. Elsker det, Forestiller mig ti tusind ting ud fra, hvad de læser. Jeg tør bare ikke gå hen og spørge, hvad de læser. Eller om jeg må tage et billede til bloggen af dem. Har jo slet ikke hverken Hr. Schwanns mod eller medfødte elegance.

Derfor elsker jeg Underground New York Public Library! Fotos af læsende folk i New Yorks undergrund – tit og ofte med bogtitler.

Så cool! Skal også til at holde op med at glo sådan generelt – og være cool og tilbagelænet i stedet. Hov, læser ham i baggrunden også? Og hvad? Og hvorfor? Måske er han… eller… og…

Reklamer

4 thoughts on “Styr din nysgerrighed”

  1. Du må gerne tage et billede af mig, hvis du render ind i mig med en bog. Jeg lover at råbe højt, hvis jeg ser dig – sandsynligheden er dog lille, jeg er som regel helt uden for kontakt, når jeg læser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s