Så er der lebbesex og smoothies

Photobucket Pictures, Images and Photos

8. afsnit – 15. december

Sus løber og løber. Løbeskoene glider i sneen, men hun holder balancen. Det skide pløre. Hvis det så bare var rigtig sne, tyk sne, men det hele er blevet til sjap efter de sidste dages tøvejr. Hun løber op over volden, mærker hjertet hamre i brystet, pulsen, der dunker i halsen på hende, sveden, der hagler ned og gennembløder hendes pandebånd. Hvordan fanden kunne det ske? Hun kom op med småkager og gik derfra med kys på mund og krop. Uden at hun helt kan sige, hvordan det skete, lå Agnetes store bryster pludselig i hendes hænder, og hendes tunge legede med Agnetes.
Sus sætter farten op, presser sig selv og spurter det sidste stykke hjem. Mens hun står og hiver efter vejret og strækker haserne ud, får hun øje på den unge, tykke kvinde, der bor inde ved siden af hende – Mia. Hende, som Agnete var så vred på, lige inden de… Sus bliver varm mellem benene og presser lårene hårdt mod hinanden, inden hun skifter ben.
Mia kommer gående imod hende med sin taske knuget ind til sig.
“Hej, hej, nå, har du været ude at løbe? Ja, det kunne jeg da også trænge til, haha,” griner Mia og ser lykkelig ud.
“Hej. Ja. Man må jo holde formen,” Sus strækker færdig og retter sig op. Hun låser døren op og holder den for Mia, der stadig har begge arme flettet om tasken.
Hun træder ind i opgangen efter Mia, mens hun tænker, at Agnete slet ikke skal spilde sit krudt på Mia, men snarere på eks’en, den klamme stodder. Den menneskehandler. En udnytter. Hun har ihvertfald set ham gå ned på bordellet i nabogaden, og det siger ikke så lidt om ham, synes hun.
Med ét snubler Mia op ad et trin og mister grebet om tasken, der falder til jorden. Noget smadrer inde i den, og Mia bliver rød i hovedet. Hun kommer klodset på benene, griber tasken og tramper videre op til sin egen dør, og låser sig ind.
Mærkelige kvindemenneske, tænker Sus og træder ind i den ryddelige entré. Hun slapper af ved synet af de farvekoordinerede løbesko. Det har taget hende tid at rydde lejligheden efter det klamme indbrud. Sus tager sig til halsen. Det var også de mærkelige ord, der var skrevet på væggen… Hun havde løbet rigtig meget i dagene efter. Somme tider to gange om dagen.
Hun går ud i køkkenet og går i gang med at blende den smoothie, der skal bygge hendes muskler op til berliner-marathonen, hun har meldt sig til til foråret.
Mens hun langsomt slubrer den tykke drik i sig, spekulerer hun på, hvordan Agnete tager det, der er sket mellem dem. Hun har ikke talt med hende siden, det skete, og selv har hun altid været afklaret med at være lesbisk. Homo. Dike. Bærer det med sig som en særlig identitet, et særligt træk, som hun er helt på det rene med.
Hun har da haft mandlige kærester, bevares, men mest af alt for at gøre sin hippiemor tosset. En slags omvendt teenageoprør. Som da hun datede Adrian, søde Adrian. Adrian, der næsten hed det samme, som ham fra Sex and the City, som Carrie rigtig skulle have giftet sig med – og så lige så godt ud. Gad vide, hvad han laver nu? Han havde taget bruddet pænt. Var blevet vred over de falske hensigter, men var også faldet ned igen. Måske skulle hun slå ham op på facebook.
Så ringer det på.

Reklamer

3 thoughts on “Så er der lebbesex og smoothies”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s