Skilsmisse-blues

Jeg er flyttet. Har overlevet en weekend med alt for meget malerarbejde, alt for søde veninder, alt for megen flytning, og alt for meget skyldfølelse. Efter at have vandret derudaf i to stive måneder som fucking duracell abe, sidder jeg så pludselig nu i det nye. Med alt for mange tomme kasser, alt for søde børn og, igen, alt for meget skyldfølelse. Kiggede på pigerne sønmdag aften og fik sgu så ondt af dem. De er prisgivet min beslutning og skal bare affinde sig med det – kunne pludselig slet ikke bære det. Tudede på den lydløse måde på toilettet i en halv time og kom så ud og lignede en, der har allergi. På den tykke, røde måde.

Nu er de hos Uffe. Som iøvrigt kom og spiste med os i går, fordi pigerne savnede ham. Det var sgu rart. Og ordentligt.

Har nu planer om at kaste mig over denne her og en stor plade marabu. Og er der iøvrigt nogen, der ved noget om paraboler?

cover

 

Reklamer

12 thoughts on “Skilsmisse-blues”

  1. Får lige en tur ned af ‘memory lane’, når jeg læser dit indlæg. Og selvom jeg ikke kender dig, så får du lige en krammer – for jeg ved hvordan det er…
    Min erfaring var at det første hele kalenderår var alt nyt og derfor også lidt ekstra svært at navigere i. Men alt bliver fint igen. Tro på det.

  2. Åh, søde Amrit. Får helt en klump i halsen. Kan godt forstå din skyldfølelse, men husk på, at du skal tage vare om dig selv for at kunne tage vare om dine børn. Som en anden skriver, det første år er det sværeste. Sender dig mange varme tanker og knus – Kirstine (Vernier) PS kæmper selv med parabol og satellit, og har levet uden TV i 11/2 uge nu. Meget hårdt for en serienarkoman som mig…

  3. Skyldfølelse? Jo, den kommer vi til at tage på os. Men det drejer sig om at kunne stå til sine valg, at kunne give leve ærligt og videregive det til børnene. Hvad nytter det dem, hvis vi tilpasser os, bøjer os for meget? Er det det vi vil leve og videregive?
    Græd dog bare, for det gør ondt at forandre livet. Men du gør det rigtige – og enddog med en god kontakt til faren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s