Hohoho, fra alle os til alle jer

Og så er det jo altså sådan, at det i morgen er gået hen og blevet 1.december. Sådan lige pludselig uden noget varsel. Måske kommer det bag på dig, men ikke på os. Ja, mig og nogle seje sværvægtere af bloggere. For sneglcilletrixyworld, superheltemor, Marias maskinrum og så undertegnede, the one and only (!) har kreeret en juleføljeton til jer! Hvabehar’! Og den får I serveret helt uden at skulle gøre noget – hver anden dag indtil den hellige juleaften.

Vi linker til den blogger, der har skrevet det enkelte afsnit, og vi har skrevet på skift og taget udgangspunkt i det, de andre har skrevet op til da. Så det bliver et sandt festfyrværkeri af en julehistorie brygget på fantasi, frihed og demokrati!

Se med i morgen, når vi løfter sløret for det allerførste afsnit.

Billedet kunne lige så vel have været af os, men er lånt her.

Reklamer

5 thoughts on “Hohoho, fra alle os til alle jer”

  1. Det lyder så absolut spændende! Ang. billedet har jeg svært ved at tro, at nogen af jer overhovedet kunne finde på at klæde jer ud som julens udgave af Playboy Bunny: Stram velour og pleaser-attitude…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s