Nu er det snart!

På lørdag maler jeg den nye lejlighed. 3 trofaste veninder hjælper, og jeg er ved at flyde over af taknemlighed over dem. Jeg er spændt, har kriller i maven, er vemodig og lidt bange på samme tid. Ikke over malingen, selvom jeg ved gud ikke er den store maler, men over, at det sker nu. Som i nu. Den store beslutning, vi har levet med siden slut september, skal nu føres ud i livet og blive helt virkelig. Jeg ved ikke, om mine piger er klar over, hvad der egentlig sker, men det er jeg. Og jeg er pissehamrende stolt af Uffe og jeg, som har klaret limboperioden så fandens flot.

Nu skal jeg så leje et lig, og så på søndag stiller familie og trofaste veninder op og flytter mine 45 flyttekasser og lånte møbler ud under de skrå vægge.

Skal huske:

 • Kaffe
 • Dybe indåndinger
 • Mine piger

Send mig lidt positiv energi, ok?

Reklamer

15 thoughts on “Nu er det snart!”

 1. Du får lige en hel kasse fyldt og i modsætning til alle dine andre kasser, så vejer denne ingenting. Den varmer bare.
  Husk, at ned”rivning” af det ene hjem, er opbygningen af et nyt.
  Ved lige hvor du er, har selv været der.
  Lotte :O)

 2. Når det nu ikke kan være anderledes… så lyder det som den helt rigtige opskrift at alliere sig med gode veninder til male- og flytte projektet….og ved du hvad jeg har boet under skrå vægge og jeg synes det var SÅ hyggeligt og jeg ELSKEDE min lille lejlighed – væggene er ligesom lidt favnende og det lyder til du kunne bruge en ordentlig krammer. Så jeg håber i falder godt til og vil elske at blive favnet..:)

  Jeg håber også du får en god flytning og så må du holde en ordentlig housewarming for veninderne som kan få hjernen på andre tanker. Du skal nok komme igennem det…synes det er stærkt du skriver om dine tanker og følelser det er jo også en måde at hele på.
  Krammer herfra..:)

 3. Irriterende smiley der ser ud som om den griner fjoget.
  Det gør jeg trods alt kun, når du står med dine returvarer i IKEA. Og der må vi vel i grunden også ud inden længe?!
  God dag ven

 4. Sender tanker i din retning – mange tanker. Husk lige en pose lakridser, en kæmpe palde chkolade, en lampe du ved hvor er og din bog. Glæder mig på dine vegne og glæder mig endnu mere til at følge med på sidelinjen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s