I need a new version of me

Jeg ligger syg og er pissedårlig til det. Vender og drejer mig og går glip af alt! Sådan har det altid været. Hader at være syg.

Og hvad sker der så for syge-tv nu om dage??? Virkelig lousy. Men blev sentimental og øjeblikslykkelig, da jeg skiftede til ZULU, og så de sendte denne:

Felicity! Så den i en øm periode af mit unge jegs liv, og den gik rent ind. Jeg VAR Felicity, og Felicity var mig. Og eftersom jeg endnu en gang befinder mig i en øm (avs!) periode i mit liv, gik titelsangen rent ind. Men da mine tårekanaler er og forbliver udtørrede, måtte jeg stille mig tilfreds med et sentimentalt, dumt grin om munden.

Anyways, her er den.

Ps. Er også tørret ud inde i hjernen, hvorfor jeg ikke kan komme med et sædvanligt genialt bud på læsning.

Reklamer

6 thoughts on “I need a new version of me”

  1. God bedring til dig min smukke. Ja ja kender alt til de udtørrede tårekanaler 😉 og mærkelig nok var jeg også Felicity. Vil lige høre sangen igen og mindes, desuden kan jeg, uden tvivl, godt fælde en tårer. Knus

  2. God bedring, Amrit. Jeg har også set Felicity, engang jeg var syg:) Nu læser jeg til gengæld om ledelse med social kapital. Det handler om tillid, retfærdighed og samarbejde i organisationer. Når man styrker den sociale kapital, skulle produktiviteten gerne øges … nå ja, har ikke tid til at komme med en lang udredning, men spændende er det!

  3. Jeps – jeg har også været Felicity on/off – der er noget terapeutisk ved mental flugt til NY-collegeliv (uanset alder). Nogle gange skal man bare se tv, mens tiden går. Så opdager man ikke, at man kommer videre. På en måde.
    Knus til dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s