Teknikforskrækkelse

Kender du Goodreads: Book reviews, recommendations, and discussion ? Garanteret gør du det. Det er kun teknikforskrækkede mig, der ikke gør. Min litteraturspion Ida sendte mig linket til sitet i går, og næsten uden jeg vidste af det, downloadede app’en sig til min telefon. Det er rigtigt. Jeg udskød det lidt med at oprette mig som bruger, tager sådan noget app noget i små etaper. Og da jeg så endelig tog mod til mig og oprettede et login, havde jeg selvfølgelig et i forvejen. Fra 2011. Har åbenbart ikke turde bruge det. Havde ihvertfald glemt alt om det.

Har nu foretaget et forsigtigt skridt derinde og add’ed, hvad jeg læser lige nu. Jeg kan godt se fidusen i det, men kommer ikke til at downloade alenlange resuméer af bogen. Det gør jeg jo her. Og andre steder. Men det er fedt og brugbart som et virtuelt bibliotek.

Jeg er amritmaria, hvis du vil add’e mig til dit flommefede bibliotek.

Amrit Maria Pal

Reklamer

4 thoughts on “Teknikforskrækkelse”

  1. uha, den har jeg ikke rigtig turdet opdatere. hvad med alle de bøger jeg begynder på, og ikke rigtig bliver færdig med, for så var der liiiige… det er ikke en gang fordi der er noget galt med bøgerne. dårlige bøger droppes uden dårlig samvittighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s