Skilsmissestrøtanker

Det tænker jeg meget på for tiden:

 • Indretning af børneværelse

 • At jeg ikke længere behøver at tælle til hundrede og prøve at smile naturligt
 • Hvordan jeg bliver rig og berømt på at føre retssag mod a-kassen og vinde pga uhørt kritisabel behandling
 • Om jeg spiser chokolade til aftensmad, når jeg ikke har pigerne
 • At jeg bliver en mere ægte og hel mor for mine piger
 • At Signe Wennebergs bog om skilsmisse er god, når hun giver erfaringer videre fra sine egne skilsmisser, og dårlig når der går for meget løftet pegefinger i den. Og når hun taler for meget mod ting, hun ikke har belæg for. cover
 • Om jeg bliver tyk af at blive skilt?
 • Eller om jeg bliver helt tynd? (Skønno!)

For jeg kan vel ikke bare blive mig selv? Skal man ikke permanente sit hår? Få en ny tusse? Balleløft? Eller bredere øjenbryn. Jeg giver besked, når jeg ved det.

Reklamer

6 thoughts on “Skilsmissestrøtanker”

 1. Kære Amrit!
  Jeg læser din blog hver dag og sender dig tanker. Ser ud som om du stille og roligt er ved at få styr på alting. Det skal jo nok gå uanset om du spiser chokolade-y morgen, middag og aften ;o). Håber alting falder på plads for dig og jer.
  Kh. Marie

 2. Kære Amrit

  Din blog er for skøn! Et af formålene med at blive skilt er vel også, at man skal grine så meget mere (når man er færdig med at græde)!

  KH T

 3. Alt sammen gode og vigtige tanker (jeg tænker klart at der må bredere øjenbryn til), men det jeg tænker nu er: Hvordan jeg kan slippe af sted med at indrette et voksenværelse så fantastisk som på de billeder!

 4. Venter på dit svar – du er 1-2 måneder foran mig :o) Satser stærkt på at det IKKE er permanent af hår – kan stadig huske mit 80´er krøl – say no more. Regner godtnok ikke med at skulle have ny kæreste (som i nogensinde) – omvendt behøver man måske ikke gå til yderligheder for at skræmme mændene væk ?? Er nok desværre ikke lexi nok til at potentielle bejlere vil kunne se bort fra stålulds-fritz.
  Min snart x-mand hader tato´er – måske skulle man overveje sådan en sag? Ej er faktisk enig – tror ikke det pynter når man er 40+ (OK 45+ – &%¤§!”#)
  J.

 5. Åhhhh hvor lyder du fantastisk skøn. Vil nu spændt vente på, om det bliver bredere bryn, ny trusse eller permanent der vinder. Men ok, måske er du bare dig selv, nu hvor du er en hel mor, spiser chokolade til aftensmad, tænker på indretning af børneværelse og får andre – hvertfald mig – til at grine på en helt almindelig stille torsdag aften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s