Min bolig

Jeg har jo skrevet under på en villalejlighed. I starten af Brønshøj, lige på kanten af Frederiksberg og Vanløse. Huset er fra 1923. Det er rødt og skævt, og i haven står et tussegammelt æbletræ med overraskende gode æbler. Der bor to andre familier i huset, det er rart synes jeg. I kælderen har vi to vaskemaskiner til fælles. Det er da en start.

Oppe under taget skal vi bo, mig og pigerne. Der er skrå vægge overalt, hvilket ikke helt harmonerer med de meget høje veninder, jeg har anskaffet mig i tidens løb. Men der er hjerterum og kaffe, og så skal det nok gå.

I morgen skal jeg ud og måle lidt op derude, det virker fremadrettet, og en malerlæring kommer og giver mig et tilbud på, hvad det koster at male denne fine, skæve lejlighed. Jeg har spurgt ham, om han kan gøre det på én dag. For jeg glæder mig sådan til at flytte ind. Og forbande og elske de skrå vægge og brokke mig til dem, når vaskemaskinerne er optagede, mens jeg elsker, at der er andre i huset.

Jeg pakker, rydder op og ud og læser videre i denne:

cover

Reklamer

8 thoughts on “Min bolig”

  1. Tillykke min kære. Ser frem til at besøge dig og drikke te i dit/jeres fine hjem. Glæder mig i mit stille sind over, at jeg er én af dem, som sagtens kan begå mig i et hjem med skrå vægge, for regner bestemt med masser af skønne timer dér. Ryd ud, op og læs videre, så ses vi snart. Kram og tanker Line

  2. Tillykke med dit nye sted. Jeg er sikker på hjeterummet giver de sidste cm til veninderne 🙂 Håber i bliver glade for jeres nye hule i Brønshøj, hvor bliver det spændene.

  3. Det lyder som en genial bolig og beliggenhed for dig og pigerne. Gammelt æbletræ i haven er guld værd. God vind til jer på grænsen af Brønshøj 🙂 og god weekend Amrit. Kh. Liv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s