Home is where the heart is. Eller?

At føle sig hjemme. At skabe et hjem. Er det møblerne? Stemningen? De folk, der bor der? Jeg skal snart skabe et hjem til mig selv og mine to piger. Og jeg er lidt nervøs for det, for hvordan får jeg dem til at føle sig hjemme. Deres far bliver boende i vores gamle hjem, og det er så dejligt for pigerne, at de så kun skal forholde sig til ét nyt hjem. Men jeg spekulerer, når jeg løber, når jeg kører bil, når jeg læser uden at se på linjerne på, hvordan jeg får dem til at føle sig lige så meget hjemme i deres nye hjem.

Måske er det derfor, jeg er så vild med denne her, som jeg løber ind i i disse dage:

En fandens velskrevet bog om at føle sig hjemme, ikke hjemme, velkommen, om at høre hjemme. At have hjemme. Jeg er dybt inde i den, så en fyldigere kommentar får I, når jeg er færdig. Men jeg spår forfatteren Nicole Krauss en fremtidig status som en af de helt, helt store amerikanske forfattere. Hun evner i en sjælden form at nedfælde lige præcis de små daglige erkendelser eller sære indfald og korte tankespind, som vi alle har. Måske uden at være klar over det. Fortsættelse følger!

Reklamer

3 thoughts on “Home is where the heart is. Eller?”

  1. Jeg er sikker på, de føler sig hjemme, hvor du er. Hvor du har det godt! Men det lyder dælme også som en spændende bog!! Glæder mig til at høre mere om den

  2. Den bog glæder jeg mig vildt meget til at læse, den er indkøbt, men venter i læsekø. – Og børn er trygge og hjemme, der hvor deres voksne er trygge og hjemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s