Måske en anelse sentimentalt

Nogle gange, ja faktisk tit og ofte, bliver jeg vildt rørt inde i min udtørrede sjæl over jer. Da jeg startede med at blogge for halvandet år siden, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvor meget man får igen på denne konto. Da jeg skrev, at A-kassen var svin, fik jeg en mail fra hende her; jamen, hun vidste et og andet om dagpenge – kunne hun hjælpe?

Og hende her skrev til mig, fordi hun synes, at mine tanker og kvaler lignede hendes, og så udvekslede vi tanker og bekymringer. Og var fælles.

Hende her tilbød mig sit sommerhus, hvis jeg havde brug for at komme lidt væk og sippe portvin. Og hende her gav mig opmuntrende ord og fortalte om de læseglæder, bloggen har givet hende. Og så var det hende, der tilbød mig sin røv at bo i, hvis jeg blev helt boligløs.

Jeg føler mig Obamask. Føler jeg skal takke nationen. Og det gør jeg så. Alle jer, som jeg egentlig ikke kender i det virkelige liv (kun Maren), I har taget jer tid til at skrive til mig, som I ikke kender. Og så alligevel. For for alle nævnte gælder det, at I skriver med ærlighed – og kun dermed kommer vi længst! Tak også for jeres kærlighed!

Four more years!

Reklamer

2 thoughts on “Måske en anelse sentimentalt”

  1. Det gør mig så glad, at vi støtter hinanden på kryds og tværs, uden at kende hinanden. Det er dét, menneskeheden kan og skal! (Ja, jeg fortsætter vist den Obama’ske stil her)
    Men det er stort og smukt. Ligesom du hjalp mig med gennemlæsningen af min børnebog. Og endnu engang tak for det!
    Af alle de mennesker, jeg ikke rigtigt kender, selvom jeg lader som om, jeg gør, er du en af mine absolutte favoritter. Så ægte. Så inspirerende og så meget en, man godt gider være venner med. Jeg nyder til fulde din blog.
    Jeg har ikke så meget at tilbyde i forbindelse med din situation pt, særligt efter Maren allerede har tilbudt dig sin røv. Hvem kan komme efter det? men som tidligere sagt; jeg gi’r en øl ved lejlighed.

  2. Hvis ikke vi er sat på jorden for at hjælpe hinanden, hvorfor så?
    Arj… blev jeg lige lidt for spirituel dér, eller hvad?!? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s