Jeg er blevet båret af banen i mit eget liv

Hvor meget kan man sige på sin blog? Julia taler åbent om sit vægttab på sin, og T. er heller ikke bange for at være ærlig om sin fødselsdepression på sin blog. Og Cille er åbenbart bare født ærlig. Pissesejt! Men jeg? Jeg er sådan en, der har det bedst bag syvtusind lag “what?! Det går skidegodt! Virkelig!” Men når det ikke lige går så skidegodt, er det pludselig svært at finde på skæg og spas uden at virke helt personlighedsspaltet og creepy.

Jeg ved, jeg fortæller jer mere på et tidspunkt, men lige nu har jeg rullet mig sammen om mig selv og mine og slikker sår, så nye sår kommer til.

Kh A

 

Reklamer

14 thoughts on “Jeg er blevet båret af banen i mit eget liv”

  1. Øv. Det kender jeg kun alt for godt. Jeg har det heller ikke særligt godt, men det er svært at skrive om på bloggen, uden at man bliver meget mere personlig end man plejer.
    Kram til dig!

  2. Hej A, jeg har tit læst dig uden kommentar? Nu vil jeg bare give dig et knus på din vej 🙂 Det vigtigste ved at pleje sig selv, er at kunne beskytte sig, tanke op, finde udveje. Nogen snakker åbent, andre har behov for stilhed… Men så længe man ved, at man ikke kan nyde livet uden at kende livets besværligheder, så finder man også (en ny) sig selv når sårene er plejet… Knus til dig A

  3. Man skal kun skrive lige nøjagtigt så meget, som man har lyst til og brug for. Det er din blog, den skal gøre dig godt. Og ikke mere overhovedet. Jeg har det bedst med åbne kort og ord på sagen, når det gælder mig selv, men vi er jo forskellige. Bare du passer på dig selv, så er jeg glad. Slik dine sår, slik på lidt slik også…
    De største kram fra T

  4. At være super åben og ærlig på sin blog er en udfordring og et valg man må tage for sig selv, det er hverken et krav eller en pligt. At fortælle alt løser heller ikke med et alle ens problemer med snuptag, så gør det du selv er tryg ved.

  5. Nogen kan, nogen kan ikke – du finder ud af det, mærk efter hvem du er om du er den ene eller den anden. Det er for mig blog handler om, at finde balancen mellem privat og personlig. Klem herfra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s