Ikke flere fødselsdage

De tre andre medlemmer af min lille familie har alle fødselsdag inden for knap fire uger. Først Anine, hvor den ikke kan få for meget; pynt, sukker, gaver og festivitas i en lille uge. Så er der Liv. Hun har det fint med at være på en enkelt dag, hvor hun så også giver den gas, til hun segner. Og i dag er det så Uffe. Hin Spage. Ja, det hedder den sagnfigur, hans mor og far har opkaldt ham efter. Og Uffe hin Spage er straks lettere at stille tilfreds. Han husker knap, han har fødselsdag, bliver glad for alt fra strømper til fedtede hjemmelavede gaver, synes det er vældigt, når jeg står op og bager boller, men ville synes det samme, hvis ikke jeg gjorde. Så det er godt, han er den sidste i rækken. Ville slet ikke turde tænke på de traumer, jeg ville påføre Anine, hvis hun fik de sidste halvslunkne balloner og knækkede lys.

Så tillykke til jer tre. Og godt der ikke er flere af jer. Altså…!

Liv fik iøvrigt denne her rigtig fine bog til fødselsdag – den er god!

 

Og sidste år fik Anine forresten denne her – serien kan klart anbefales. Handler ikke om andet end to drenges konstante narrestreger og deres mor, der læser avis.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s