Creepy sms’er!

Min gode, trofaste læser Eva tippede mig den anden dag. Om en sms-beretning. Fra 9/11. Tusindvis af sms’er blev under angrebet sendt frem og tilbage mellem de implicerede og deres pårørende. Denne sms-beretning bygger på de fakta og virkelige personer, der var til stede. Sms’erne beskriver real-time, altså enkelte menneskers følelser og indtryk, lige før, mens og efter angrebene står på.

Eva synes, sms’erne er grænseoverskridende uhyggelige – det synes jeg fanme også! Og jeg blev vildt forundret og så forskrækket, da jeg fik den første, for på det tidspunkt havde jeg glemt alt om, at jeg havde tilmeldt mig. Vil du prøve, så er det her.

Er du ok? – SMS-beretning

 

Reklamer

3 thoughts on “Creepy sms’er!”

  1. ÅHH, det er uhyggeligt at vente på sms’erne! Har lige meldt mig til. Det er en interessant og virkelig medrivende måde at formidle oplevelsen på. Tak for hint til dig og Eva!

  2. Jeg overlevede. Nu venter jeg spændt på den næste jeg har bestilt, SÅ FORBANDET KLOG – SMS-DIGTE
    En meget overskuelig og knap så tidsrøvende måde, at være litterær på. Så kan man lige snige det ind. Og især digte er da selvskrevne til denne form.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s