Suk og klage. Og brok. Og suk igen.

Ja, det er stadig min blog, men jeg har omrokeret på designet. De af jer, der har læst med længe, ved, at det gør jeg indimellem. Fordi jeg bliver træt af det gamle, fordi jeg vil have noget nyt. Fordi jeg er rastløs og utålmodig.

Maren spurgte i går, om jeg var færdig med at køre min blogstil med at tale lidt løst og fast fra selvoplevetheden og så kombinere det med en bog. Det ved jeg ikke. Nej, det tror jeg ikke. Men jeg kørte lidt træt i formen. Eller, jeg kørte træt i at skulle det samme hele tiden, altid skrive efter en selvopfunden skabelon. Når ting bliver for stramme, får jeg automatisk trang til noget andet.

Pludselig følte jeg det også enormt snærende, at jeg havde lagt det mønster for dagen, at bloggen kom så tidligt hver dag. Og altid på samme tidspunkt. Halv syv. Så jeg har prøvet mig frem med en anden, mere løs strategi for at fremkalde et nyt mønster for bloggen. Og for mig et nyt forhold til bloggen.

Nogle gange vil der ligge et indlæg klokken halv syv, andre gange først senere. Og så blogger jeg ikke i weekenderne for tiden (med undtagelse af i dag). Vi har haft underskud i den lille familie og har brug for at have ro på. Lidt. Ikke alt for meget ro, så er jeg den, der er strøget.

Men jeg er stadig forelsket i jer – alle mine trofaste, dejlige, kloge, sjove læsere! Og for jeres kommentarer. Tak, af hjertet tak!

Reklamer

11 thoughts on “Suk og klage. Og brok. Og suk igen.”

 1. Jeg læser med, uanset hvordan designet ser ud og hvornår på dagen du skriver. Indrømmer blankt at jeg savner mit morgenfix, men jeg genkender samtidig din rastløshed og lysten til forandring, så jeg hepper på det nye, du kaster dig ud i. Knus fra T

 2. Man gør jo det man gør og det man gider. Jeg har også droppet et par “regler” jeg har haft undervejs og så til gengæld tillagt mig nye vaner. Din struktur var bare fed – fordi det var din og ikke set andre steder før. En helt dejlig og anderledes og personlig bog-blog. Og jeg er her jo uanset, tænkte bare at hvis du nu ikke vidste hvor fedt og unikt det andet var, så skulle jeg da skynde mig at sige det.

  Kh
  Maren

 3. Jeg er også meget til det der morgenfix med AMP, men læser dine indlæg uanset tidspunkt (trods alt). Er enig med Maren i det med at det var et godt selvopfundet koncept – men det behøws jo ikke kun være det! Som skrevet tidligere, så kan jeg godt lide at det er lidt blandet og gerne humørpræget! Så er det menneskelig og dermed genkendeligt…. Happy Blogging!
  Knus, Liv

 4. Jeg læser med uanset. Jeg kunne godt lide dit “gamle” koncept, men jeg synes ikke det er sjovt at læse, hvis du brækker nakken, for at jeg kan få mit bogtip inden morgenkaffen. Herregud.
  Du har en rigtig spændende, sjov og klog blog. Jeg er med her også..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s