Horen uden sko, det er mig

Kører hjem fra veninde uden mine sko – opdager det først halvvejs, fordi det føles mærkeligt at træde på speederen?! What the f…?!? Det er da ikke normalt. Veninde er sød og tværer ikke i det, skriver bare senere:

Amrit Maria Pal

Og endnu en til samlingen, fundet på bunden af min taske sammen med en masse stykker kridt (?!?). Husker den svagt.:

Amrit Maria Pal

Se, hvor infamt 9-tallet er skrevet – fedtet og surt. Og hovent.

Dulmer med The Wire – hvis hore jeg er blevet. Kan ikke modstå den. Ser den dag og nat. Det er meningen, Uffe og jeg skal se den sammen, men jeg bedrager ham og danser alene for The Wire, når han ser den anden vej.

Når jeg styrer mig en gang imellem, læser jeg i den her, som virker god

Reklamer

6 thoughts on “Horen uden sko, det er mig”

  1. Jeg tager et par træææææsk med til dig i aften. HVIS nu du er på bare fødder. Der er så mange glasskår på Vesterbro. Glæder mig til at se dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s