Give away: Fifty shades of grey!

Mangler du sex?  Eller er du bare nysgerrig på, hvad fanden det er for en hypet erotisk bog, der udkommer i dag?! Så smid en kommentar, om hvorfor du vil have bogen – og  den kan blive din! Jeg trækker lod på mandag! Nej, rettelse, jeg vælger de to bedste svar på mandag.

Læs ti sider her 😉

Reklamer

30 thoughts on “Give away: Fifty shades of grey!”

 1. Arhmen, jeg er da NØDT til at læse den bog og danne min egen mening, efter alle de forskellige tilkendegivelser jeg har set, hørt og læst… I øvrigt vil den være meget kærkommen som en pause fra Cullbergs, Dynamisk psykiatri, som jeg pt. kæmper mig igennem på mit studie !

 2. Jeg vil slubre den i mig med samme fornøjelse, som jeg (i al hemmelighed) slubrer Twilight bøgerne og filmene i mig. (Fordi jeg – selvom jeg er en voksen kvinde – stadig kan finde teenageren frem i mig selv) 🙂

 3. Uha, hvorfor vil jeg gerne have den bog? Det er nok mere et spørgsmål om hvorfor jeg IKKE vil have den! For er der ikke et eller andet smålummert ved en nysepareret – meget snart skilt – mor til tre, der pludselig har opdaget at der virkelig findes anden sex end onsdagsmissionæren??
  Jeg VIL læse den – og jeg vil IKKE! Tænk hvor vederstyggeligt, hvis den nu fangede mig! Og samtidig tænker jeg: Ej come on – sådan kan man da ikke have det med en BOG!
  En ting er jeg dog ret sikker på: jeg vil nok ikke få den læst, med mindre jeg får den foræret – og lige netop derfor synes jeg at jeg skal vinde et eksemplar! 😀

 4. Jeg gravid og kåd. Som i 8 måneder-henne-og-jeg-tørster-efter-erotik-uden-selv-at-skulle-bevæge-mig-kåd!

 5. 1) Fordi jeg bor i Frankrig og ikke selv kan koebe den suk
  2) Fordi jeg er alenemor til 3 drenge (det er rigtigt….plejer ikke smide det kort, men her er jeg noedsaget ;-)))))
  3) Fordi jeg loeser din blog dagligt, selvom alle boegerne er uden for roekkevidde og jeg nyder det alligevel, og blir updated (fedte fedte 😉 )
  4) Fordi saan enn froek porno bockhhh er lie nowee for moe, veh got oee siie undebaus og it “trusser” men det goer do wel oss? (soenderjydesolidaritet husk nu det he he)
  5) Fordi sidste gang jeg vandt noget, var til det aaarlige spejderbanko i Loegumkloster (proemie :1 halv and…. min soede mor betalte den anden vinder saa vi kunne faa anden med hjem) kan ikke huske hvordan den smagte men jeg var pavestolt.
  6) Nu kan jeg ikke finde paa mere ynk eller smir, men hav en god dag.
  Mojn Lone

 6. Fordi det er et kættersk værk der burde brændes på bålet, men lige netop derfor er den endnu mere spændende, forbudt, forførerisk, pirrende og et godt grin værd.

 7. Jeg vil gerne læse bogen, fordi jeg er blevet nysgerrig på den efter al den omtale, der har været i pressen. Har læst de 10 sider du har lagt ud, og det har ikke gjort min interesse for den mindre.
  Jeg vil benytte lejligheden til at takke for dine daglige indlæg, ofte ligger jeg og læser den om morgenen på min mobil, før jeg står op, og mange dage må jeg grine højt, herligt!

 8. Fordi jeg ikke laver andet end at skændes med snotdum kæreste for tiden, og godt kunne bruge noget fræk litteratur til at kompensere for, at vi heller aldrig knalder mere. #Selvudlevering

 9. Min vidunderlige kæreste flytter fra mig i morgen…. I 6 måneder. Han skal læse et semester i udlandet, og jeg bliver efterladt alene i lejligheden (og ikke mindst – alene i dobbeltsengen!). Der er ikke noget i verden, der kan erstatte HAM – meeeeennn…. En bog som denne, kunne måske afhjælpe en del af savnet lidt? 😉

 10. Fordi jeg selvfølgelig ikke kunne vente på den danske udgave og derfor har købt samtlige 3 bind på engelsk, mens jeg forsøgte at overbevise mig selv om, at mit gymnasieengelsk var helt up to date. Well, well, har ikke forstået halvdelen, undrede mig f.eks. over hvad Christian Grey skulle med alle de kander, indtil det gik op for mig, at canes betyder spanskrør 😉 Derfor.

 11. Jeg skal have “Fanget” fordi jeg 1) får alt for lidt sex, da jeg ikke orker og trænger så meget til at blive piftet lidt op, også rent mentalt og 2) hvis jeg ikke får lidt andet ind i min læserutine ender det hele med Syndefald og Maria Magdalene – og det er lidt trist i længden.

 12. Fordi jeg er faldet direkte i husmorfælden og nu kun dyrker quickies under Disneyshow fredag aften, – og bestemt ikke hver fredag! Hvis jeg elsker bogen vil jeg få min mand til at læse den også – og efter anmeldelserne at dømme kan vi så bagefter finde ud af hvem der så skal få hvem til hvad :o)

 13. Fordi jeg, 24-årige skår (…), lige er blevet droppet af en lidet veludrustet ældre mand! Har brug for at læse noget saftigt og svælge hen i veludrustede ældre mænd. Det ville være en dejlig afveksling.

 14. Fordi jeg også har set filmen “fire nuancer af brunt”, og det ville da være at ødelægge en stime, hvis jeg ikke fik den læst… Nej, jeg får vist svært ved at hamle op med de gode argumenter – især fordi jeg, indtil jeg så smagsdommerne forleden, ingen intentioner havde om at læse bogen. Det MÅ jeg dog nu – mest fordi den deler vandene, og det gør mig nysgerrig.

 15. Synes lige, vi må have Politikens ATS med:
  LYNINTERVIEW II
  E.L. James, det siges, at din roman ’Fifty Shades of Grey’ har givet millioner af kvinder sexglæden tilbage.»Ja, der er nu heller ikke noget som at gå i seng med en god bog«.

 16. Se mig, se mig! Fordi jeg er studerende, lige fyldt 30, ludfattig, intet sexliv har og på forhånd er ret så skeptisk over en bog der er SÅ hyped. Hvis jeg vandt den, ville jeg være nødt til at læse den, og dermed kunne jeg glemme min alder, mit speciale og mit manglende sexliv for en lille periode…. En gemmeleg i litteraturens univers!

 17. Fordi bogens danske titel ligeså godt kunne være titlen på mit liv lige nu, hvor jeg – efter 6 år i provinsen med fire børn, en mand, der aldrig er hjemme og en bankkonto, der konstant hænger med røven i vandskorpen – i den grad føler, at jeg sidder fast i suppedasen… What to do??? Tænker, at den bog i det mindste vil kunne spice hverdagslivet og fantasierne lidt op.

 18. Bogen har fået så ringe anmeldelser – samtlige bloggere, der har anmeldt den, har rakket den ned :), at jeg ikke gider bruge penge på at købe den – men for helvede, jeg er da pisse nysgerrig – og vil vildt gerne læse den. Og når jeg har læst den, laver jeg en give away, hvor jeg udlodder den på min blog – og derved er der én mere, der får fornøjelsen 🙂

 19. Har læst den (på engelsk) og er desværre ikke imponeret. Så dette er ikke et lod i puljen. Men jeg vil godt lige smide en kæmpe anbefaling af en anden og i mine øjne litterært bedre omgang erotik, som jeg er ved at læse – Benedicta Söderbergs Ti lektioner i lyst. Lige til at hente på mobilens Riider app. I love it!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s