SKAT, din lede sæk!

Ligger på tabermåden i vores fatboy-wannabe og æder dårlig pålægschokolade fra æsken. SKAT er efter mig. Ja, SORRY for being a selvstændig. SORRY for at have taber-enkeltmandsvirksomhed uden millioner på kontoen. Freelancelivet pisker mig med en nihalet for tiden, og jeg kan ikke lide det. (Trods Fifty!)

Er postferie stresset, uinspireret og u-altmuligt, og de vil have svar. Danser enten som billig glædespige for dem, eller vrider mig utilpas i telefonen på lillepigemåden. Og nej, SKAT, man må ikke snakke grimt til andre mennesker, bare fordi man er fucking SKAT. Og ja, jeg har ringet før. Og hvad så!?! Og nej, der står ikke i brevet, at man ikke kan lave en afbetalingsordning. Faktisk det modsatte. Forpulede lede! Nå, det har I glemt at skrive! Og hvorfor er det mindre slemt end, at jeg også har glemt at skrive noget. Til jer.

SKAT er som lede muskelhunde i mine feminine haser. Hvabehar’?? Nåh, nej, jeg har ikke nogen, jeg kan låne fra. Jaja, jeg ved godt, at jeg har haft dem! Men nu er de altså væk. Pengene. Og det er min inspiration også. Og mit gode, gode humør.

Men jeg kommer stærkt igen!! Finder ultimativ løsning!

Når jeg altså har spist færdig. Og drukket et glas mælk. Og fået nok af at føle mig som lillepige.

Trøster mig med den:

Og med den: (som jeg fik skældud af Uffe for at købe, når nu SKAT skal have mine penge – og min sjæl til evig afstraffelse)

Vender tilbage på tabermåden i morgen. Hvis ikke SKAT har dødet mig inden.

Reklamer

9 thoughts on “SKAT, din lede sæk!”

 1. Gi’ dem med pisken, Amrit. Og GODT du fik købt dig en god serie at trøste dig med. jeg har ikke set den, men har fået den anbefalet mange gange, så den står på to-watch listen. NYD den. Og chokoladen. Du finder på en klog løsning imorgen.

 2. Skat må være et utaknemmeligt sted at arbejde. Min søde musikermand fandt efterhånden ud af, at man ringer tilbage og får en anden medarbejder i røret. Så går det pludseligt meget nemmere.

 3. Overvejer kraftigt at sende dig noget ordentlig chokolade. Nedture skal gøres med stil – ikke pålægchokolade Amrit! : )

  Nuvel. Havde ellers hørt at SKAT havde andre ‘sager’ at beskæftige sig med for tiden…

  Selv betalte jeg i 9 år (!) B-skat af værnepligtig indkomst uden nogensinde at have haft forbindelse til forsvaret eller noget i den dur. Men kun fordi, da jeg ringede og protesterede ved første forkerte skatteopgørelse, fik sur sur skattemand i røret, som sagde at det var en bagatel som han ikke gad hjælpe med og derefter lagde røret på (seriøst!). Jeg gav op!

  Da manden min flyttede ind til mig, fandt han en sirlig stak med uåbnede breve fra SKAT gennem 9 år. Han åbnede dem og fik styr på sagerne. Jeg taler aldrig igen med sur sur skattemand.

  Hahahahaha… åh nu sætter jeg mig også snart ned med pålægchokoladen….

 4. The wire er intet mindre end fantastisk !!! De første par afsnit er lidt tunge at komme igennem, men så er man altså hooked. Så det var et yderst fornuftigt køb, selvom du ikke har pengene 🙂

 5. Åh hvor surt, tak fordi du har overskud til at skrive om det…. Angående offentlige myndigheder: Jeg har netop modtaget rykkere for to parkeringsbøder med posten, bøder som jeg åbenbart har fået, mens jeg var i Berlin, hvor jeg ved, jeg havde sørget for at parkere lovligt, fordi jeg vidste, jeg skulle være væk en uge… Hvad helvede sker der? Bøderne var der så nogen, der havde været så “venlige” at fjerne fra forruden, inden jeg kom hjem, så jeg har ikke set skyggen af dem før nu. Suk. Har en teori om at man må have et særligt gemyt for at være ansat hos Skat eller Center for Parkering el.lign. og bruge sit arbejdsliv på at gøre livet surt for andre. Jeg krydser fingre for, at du får talt med en mere forstående medarbejder hos Skat (og at p-folkene sletter mine bøder, dream on….)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s