Guud, skider du?!

Kirsten Hamman om at blive spurgt til sin forfattergerning:

madammen - kirsten hammanSiden er revet ud af hende her.

Reklamer

14 thoughts on “Guud, skider du?!”

 1. En veninde postede denne her på facen i går:

  “to ask an author where do you get your inspiration is like asking a spider where do you get your web – I guess I just pull it out of my ass”. R. Davies

  Jeg ved ikke hvem R. Davies er, men det er sjovt!

 2. Ved ikke, om jeg bare er fatsvag… Men jeg forstår ikke pointen med indlægget, Amrit? Synes vi citatet er fedt, fordi modspørgsmålet har kant og attitude eller synes vi citatet er himmelråbende kynisk og arrogant og en smule elitært? Eller? Jeg var inde og læse den blog, som “hende her” aka Madammen aka Sofie har skrevet om det. Og al ære og respekt for at hun lægger sin sårbarhed åbent frem… Og al ære og respekt for følelserne – men come om helt ærligt! Bliver det ikke bare lige lidt vel pjevset? Selvfølgelig skal vi da “passe på hinanden”. Vi skal være ordentlige ved hinanden. Møde hinanden uden fordømmende ord og i åben interesse og åbenhed. Men hvordan kan spørgsmålet: “Skriver du?” Med tilhørende underspørgsmål, være sårende?
  Ja, oplys mig endelig, hvis det bare er mig, der er fatsvag… Men I don´t get it!

 3. Oven på den svada ville jeg nok se mig om efter en anden at snakke med. En skraldemand eller en kassedame eller en arbejdsløs, der ikke følte sig trådt for nær, bare fordi man venligt spurgte til deres dagligdag …

  1. Ja, hun virker godtnok arrogant, selvhøjtidelig og lidt for stor til sine egne sko. Ens job er vel nok et af de mest almindelige emner at smalltalke om….. :-/

 4. Jeg kan altså godt li’ hende Kirsten H. Og for mig at se handler citatet om den forbandede ømhed og sårbarhed der ligger i det at skrive. Det egner sig bare ikke til småsnak. Og så kan det være arrogant eller elitært – tror bare det er ærligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s