Agurketid i hovedet

Der er agurketid og stilleleg rundt omkring i blogland. Også jeg vrider hjernes små grå for at komme op med vedkommende historier, der får folk til at storme til bloggen for at beriges intellektuelt og humoristisk. Men jeg er sammen med mindreårige dagen lang, og egen tankevirksomhed er begrænset til simple overvejelser som, om neskaffe eller maskinkaffe er bedst. Og om hvor tidligt det er ok at lægge sine børn i seng.

Og hvor snakken i bedste fald forløber sig til:

“Ja, I må gerne blande en hele masse mel, kerner og atamon sammen med vand og smøre det på vores ting.”

Og i værste:

“I har da vel ikke slået hamstermand ihjel??!” (Svaret var nej, til de dyrebevidste!)

Men det er sgu svært at svinge sig op til sejere samtaler, når de samtalepartnere, der er til rådighed, store dele af tiden ser sådan ud:

Reklamer

7 thoughts on “Agurketid i hovedet”

   1. Ja, det kunne da også bare have været så hyggeligt. Men tak vi havde en skøn eftermiddag på Langelinie. Bare med at gå, spise og se på skibene og mennesker 🙂
    Og så fandt vi på en ny leg med at ‘trampe’ på hinandens skygger. Hahaha, tror nok et par af cruise-turisterne tænkte sit om de der ‘crazy Danes’ 😀

 1. Skøn unge 🙂 To minutter før jeg læste dit indlæg, stod jeg og overvejede, om jeg skal lave maskinkaffe eller stempelkaffe, når jeg får gæster i morgen…. mere sker der ikke i mit hoved. Men, jeg har store forventninger til august, for nu må det da være nok med et blogland (min egen blog inklusive) der hovedsageligt består af idylliske billeder af kornfede unger, der spiser jordbær ude i det der natur.

 2. Her i Kroatien er de største overvejelser: Pool, buffet eller krystalklart, turkis hav 🙂 Det er bare SÅ fedt og tiden flyver afsted… med tja, ingenting andet end is, mad, drinks, bade og masser af sol. Det kunne man godt vænne sig til!

 3. Kære Amrit
  Jeg synes aldrig, du er kedelig og jeg læser stadig dine indlæg hver morgen, mens jeg vågner. Men hvis du har agurketid i hovedet, kan du så ikke sende bare et par stykker af dine læsere over til mig? Bare så jeg ved, hvordan det føles, når nogen læser ens blog 🙂 Jeg lover at sende dem hjem igen.
  Kh Madammen

  Ps: Lækre unge
  Pps: Måske det er på tide med en ny spørgerunde?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s