Thriller og BON-BON LAND

Nogen gange skal man gøre ting, man ikke har lyst til. Udfordre sig selv og overskride grænser. Det har jeg ihvertfald hørt.

Så jeg tog i BON-BON LAND med mine døtre og Uffesen. Jeg hader kommercielle forlystelsesparker meget højt (undtagen TIVOLI af en eller anden grund). Men Anine har længe ønsket sig det vildt og blodigt, og eftersom halvdelen af vores planer er aflyst, fordi Uffe jo skal arbejde i ferien, så bøjede jeg mig, og af sted vi tog.

Og ved du hvad, det var faktisk ikke slemt overhovedet. Toiletter rundt om hver eneste hjørne og forudbestilte burgermenuer. What’s not to like?!

Alligevel var en stund på et tæppe i græsset ikke til at modstå med hende her

 

En anmelderrost thriller til lejligheden: En lille dreng bliver væk fra sin mor og far i den lokale forlystelsespark, og under efterforskningen finder faren ud af, at han ikke kender sin kone så godt, som han troede…

Jeg spraymalede heldigvis pigerne med vores telefonnumre, så vi kunne ligge her

Reklamer

2 thoughts on “Thriller og BON-BON LAND”

  1. Hvor meget jeg hader kommercielle forlystelsesparker – Specielt BON-BON land??!? Don’t even get me started…. Jeg har stadig traumer efter jeg som 14 årig blev trukket ind i manegen af klovnen i cirkus BON-BON, for at spille klokkespil og gøre mig selv voldsomt til grin… Tak BON-BON land! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s