Har HUN født børn??!! Mums…

Som jeg skrev på fb i går, så er jeg i fågging dårlig form. Hvad sker der lige for at blive behandlet SÅ luset af egen krop! Efter sølle fire måneders løbepause burde krop skrige taknemmeligt og sætte af sted som bare fanden,  men pisker mig i stedet som gammel syndig munk hele vejen.

Anyways, det har jeg besluttet at se stort på, for nu vil jeg være løberen over dem alle. Hende, om hvem folk ikke kan lade være med, med slet skjult beundring, at sige: “EJ, HAR HUN FØDT TO BØRN??!! JAMEN, ER HUN GAMMEL NOK TIL DET??!!”

… arhem… rømme, rømme…

Okay, vil måske smuglæse lidt i denne her, selvom jeg hader løbeprogrammer og sådan noget, men forfatter til Bliv løber for livet, Rikke Rønholdt, fanger mig med citatet i hjørnet.

Og måske også denne:

Men denne er ihvertfald slet ikke noget for mig!!! Er jo løberen.

cover

Reklamer

2 thoughts on “Har HUN født børn??!! Mums…”

  1. Åh altså ja! Jeg er skabs-løber. Inde i mit hoved har jeg været ‘løber’ minimum de sidste 2 år – der sker bare ikke så meget i praktisk….
    Mindst en gang om ugen og sommetider hver eneste dag, lover jeg mig selv at NU skal det være! Og det skal det jo så… når jeg lige får tid eller noget ;o)

  2. ha ha ha. Tror også, der bor en løber inden i mig. Sgu da derfor, jeg ikke kan passe mine bukser længere. Synes godt, hun kunne flytte ud nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s